fbpx
Verkkoremontti

Lattiaremontti

Minkälaisesta lattiasta sinä haaveilet?

Oli haaveissasi parketti, laminaatti, vinyylilattia tai
laatoitus, verkkokaupastamme löytyy kaikki nämä tarkkoine asennushintoineen
juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

Omasta mallistostamme löytyvät Suomen suosituimmat lattiamateriaalivaihtoehdot, ja olemme varmistaneet, että ne istuvat meidän suomalaisten makuun ja kestävät takuulla käytössäsi. Jos et löydä meidän mallistostamme sopivaa niin voit aina hankkia materiaalin myös itse.


Teemme myös kaikki muut tarpeelliset työt, jotta uusi lattiasi saadaan kuntoon, oli tarpeenasi sitten vanhan lattian purku, lattian tasoitus tai muu pinnoitteen alla oleva remonttitarve

Mitä sinun lattiaremontti voisi sisältää?

Lattian laatoitus

Lattiaremontti on yksi parhaista tavoista päivittää ja parantaa kodin ulkonäköä ja arvoa. Se voi olla suhteellisen edullinen ja nopea tapa tuoda uutta elämää vanhoihin tiloihin. Kuitenkin ilman oikeaa suunnittelua ja valmistelua, lattiaremontti voi muuttua stressaavaksi ja kalliiksi projektiksi. Tässä artikkelissa käymme läpi lattiaremontin askel askeleelta, jotta voit varmistaa onnistuneen projektin.

Löydät verkkokaupastamme lattiaremonttityöt ja muut sisäremontit hintoineen eli voit vaikka tältä istumalta katsoa mitä sinun lattiaremontti tai muu toivomasi remontti maksaisi.

Sivun sisältö

Katso video

Haluatko päästä vauhdilla eteenpäin?

Laske lattiaremonttisi hinta verkkokaupastamme

Mikä lattiamateriaali
minun kannattaisi valita?

Lattiamateriaalin valinta on osalle hyvinkin yksinkertaista ja he tietävät heti, että se on se tietty vaalea parketti, jonka he haluavat. Osalle taas, kenties sinullekin, lattioihin liittyy enemmän kysymyksiä. Voi olla vaikea päättää, olisiko parketti minun juttuni vai pitäisikö sittenkin ottaa laminaatti tai vinyyli.

Tähän liittyen isoja kysymyksiä ovat

 • Minkälaisen fiiliksen haluan asuntooni?
 • Onko perheessäni lapsia tai eläimiä?
 • Minkälainen budjetti minulla on?

Eri lattiamateriaaleilla on hyvät ja huonot puolensa, joten käyn ne nyt läpi yksitellen ja saat samalla vastaukset yllä oleviin kysymyksiin.

Parketti

Parketti on nykyisistä lattiamateriaaleista kaikista perinteisin, ja monet pitävät sitä arvokkaimpana lattiamateriaalina ja samalla se on tosin myös kallein lattiamateriaali. Tuntumaltaan parketti tuntuu jalan alla useimpien ihmisten mielestä lämpöiseltä ja jokseenkin pehmeältä.

Tämä pehmeyden ja lämmön tunne kuitenkin aiheuttaa sen, että hinnan lisäksi toisena parketin huonona puolena on sen kuluminen käytössä. Koska parketti on puuta, siihen tulee naarmuja ja pinnalla oleva lakka himmenee ja hajoaa vuosien saatossa. Lisäksi parketti on myös altis vedelle, eli varsinkin lapsiperheissä on usein järkevämpää valita jokin muu lattiamateriaali. Näin säästytään siltä, että pitää juosta jatkuvasti lasten perässä rätti kädessä tai kieltää heiltä leikkimästä parketilla. Kulumisen osalta parkettiin on kuitenkin myös vastalääke ja se voidaan tarvittaessa hioa sekä lakata uudelleen, jolloin siitä saadaan lähes uudenveroinen.

Laminaatti

Laminaatti on toinen yleinen lattiamateriaali, joka on imagoltaan ja hinnaltaan ehkä vähän edullisempi. Tuntumaa jalan alla ihmiset kuvaavat usein kovaksi ja kylmäksi. Laminaatti on kuitenkin usein järkevä valinta, jos perheessä on eläimiä tai lapsia, koska laminaatin pinta on nimensä mukaisesti laminoitu, mikä tekee sen pinnasta huomattavasti kestävämmän kuin parketista. Eli käytännössä se kestää eläinten tassuja ja muuta elämisen aiheuttamaa naarmutusta huomattavasti paremmin kuin parketti.

Veden kestävyyden osalta laminaatti ei kuitenkaan poikkea juurikaan parketista. Koska laminaatti on valmistettu korkeapuristetusta puukuitumassasta, samat ongelmat veden suhteen pätevät myös laminaattiin ja laminaatille joutunut vesi pitäisikin pyyhkiä välittömästi pois.

Vinyyli

Vinyylilattia on tuoreempi haastaja lattiamateriaaleilla, ja sillä on monia hyviä puolia niin parkettiin ja laminaattiin verrattuna, minkä takia monet suosivat tätä uutta tulokasta. Tuntumaltaan se on samaan aikaan pehmeä ja lämmin, mutta kuitenkin ominaisuuksiltaan se on kestävä kaikin puolin. Eli käytännössä vinyyli kestää niin naarmuja kuin vettäkin erinomaisesti, koska se on tehty muovista, toisin kuin parketti ja laminaatti, jotka ovat puuta.

Tämä on tehnyt vinyylilattiasta erityisesti lapsi- ja eläinperheiden suosikin, sillä vinyylilattioiden kanssa elämä on huolettomampaa. Kustannusten osalta vinyylilattia asettuu parketin ja laminaatin väliin.

Laattalattia

Neljäs lattiatyyppi on laatoitus, joka on valtaosalle ainakin kylpyhuoneista tuttu. Laatoitusta voidaan kuitenkin käyttää myös asuinhuoneiden lattioissa. Tyypillisesti asuinhuoneiden laatat ovat huomattavasti isompia kuin kylpyhuoneissa ja ne voivat olla myös kuvioituja esimerkiksi parkettilattiaksi, jolloin niitä ei ilman koskettamista edes tunnista laatoiksi. Laattojen osalta hyvänä puolena on niiden hyvä kestävyys niin naarmujen kuin vedenkin osalta.

Huonona puolena taas on laattojen kovuus ja kylmyys sekä laatasta riippuen myös liukkaus, joka saattaa haitata erityisesti eläimiä. Laatoituksen alle useimmat kuitenkin haluavat lattialämmityksen, joka poistaa kylmyyden tunteen ja mahdollistaa esimerkiksi eteisessä sen, että märät jalkineet kuivuvat paremmin lämpimän laattalattian päällä. 

Yhdistelemällä parhaat puolet kaikista?

Kaikissa lattiamateriaaleissa on jotain hyviä puolia. Tästä syystä monet päätyvätkin siihen, että he lähtevät yhdistelemään eri lattiamateriaaleja. Esimerkiksi asentamalla laattalattian eteiseen ja keittiön alueelle, joissa tulee usein eniten kosteutta lattialla ja loppu asuntoon taas parkettia.

Jotkut taas haluavat kellarikerroksen laatoituksella ja yläkertaan vinyyliä.

Mikä onkaan sinun yhdistelmäsi, saat sille hinnan laskettua verkkokaupassamme ja unelmiesi lattiat tilaukseen ja työn alle. 

Miten lattiaremontti etenee?

Purku- ja pohjatyöt

Lattian asennus

Lopputarkastus

Nykyisen lattian osalta työt alkavat tyypillisesti vanhan lattian purkutöillä, jolloin vanha laminaatti, parketti tai muu pintamateriaali saa kyytiä ennen kuin uutta päästään asentamaan. Jossain tapauksissa vanha lattia voidaan myös jättää alle esim. muovimatto, mutta yleensä suositeltavaa on purkaa vanhat materiaalit pois ja lähteä ns. puhtaalta pöydältä liikenteeseen asennuksissa.

Purkutöiden jälkeen on tärkeää varmistaa, että alla oleva rakenne soveltuu uuden lattiasi asennukselle. Eli käytännössä mitataan pohjan suoruus sekä tarvittaessa kosteus.

Kun on todettu, että kaikki on kunnossa, tehdään itse asennukset lattiamateriaalien valmistajien ohjeistusten mukaisesti. Näissä on muutamia tärkeitä pointteja onnistuneeseen asennukseen kuten:

Tarkemmat ohjeet näistä löydät eri lattiamateriaalien asennussivuilta.

Purkutyöt lattiaremontissa

Lattiaremontti käynnistyy yleensä aina vanhan lattian purkutöillä, tai joskus vanha lattia on mahdollista jättää uuden lattian alle, jos vanha lattia on esimerkiksi laattalattia, mosaiikkiparketti tai muovimatto. Vanhan lattian alla jättämiseen liittyy kuitenkin useampia kysymysmerkkejä.

Näistä isoin on, että riittääkö ovissa korkeus, jotta ne mahtuvat avautumaan ja jotta ilma pääsisi kulkemaan oven alta edelleen, jos vanha lattia jätetään paikalleen? Tässä yleisohjeena on, että oven alla tulisi olla uuden lattiamateriaalin asennuksen jälkeen noin 15 mm ilmarako, jotta ilmanvaihto toimii huoneissa myös ovet suljettuna. Uudet lattiamateriaalit ovat yleensä noin 10 mm paksuja eli ovien alla tulisi olla noin 2,5 cm rako, jos haluat, että uusi lattia asennetaan vanhan päälle.

Toinen huomioitava seikka liittyy muovimattoihin, jotka tulisi varsinkin kellarikerroksissa aina purkaa, jotta mahdollisesti maaperästä nouseva kosteus ei pääse muhimaan muovimaton ja uuden lattiasi alla. Mikäli asuntosi sijaitsee ylemmissä kerroksissa niin tällöin muovimaton voi periaatteessa jättää uuden lattian alle, vaikka sitä ei suositellakaan.

Pohjatyöt lattiaremontissa

Monesti lattiat ovat jo valmiiksi suorassa (noin 95 % lattioista), jolloin lattiaremontti voidaan toteuttaa ilman lattian tasoitusta.

Verkkokauppamme laskuri huomioi kuitenkin myös sen, jos purettava lattiamateriaali vaatii automaattisesti tasoituksen, jotta pinnasta saadaan tasainen ja asennusohjeiden vaatimukset täyttävä uudelle lattiamateriaalillesi. Käytännössä tämä tarkoittaa laattalattioiden ja mosaiikkiparkettien purkua, joiden purkamisen jälkeen lattia pitää tasoittaa, jotta siitä saadaan tasainen.

Jos tilaat remontin verkkokaupastamme, sinun ei tarvitse kuitenkaan liikaa miettiä tarvitsetko tasoitusta vai et, koska tarkistamme vielä ennen lattian asennusta lattian suoruuden, ja laskuri tosiaan huomioi automaattisesti nämä vanhat lattiamateriaalit, joissa joka tapauksessa täytyy tehdä tasoituksia.

Mikäli kuitenkin epäilet, että lattiasi tarvitsisi tasoitusta niin tässä on pari helppoa neuvoa, miten voit arvioida tasoituksen tarvetta:

 1. Tuntuuko lattiassa jalan alla selkeitä painumia?
 2. Jos laitat pallon lattialle, niin lähteekö se vierimään johonkin suuntaan?

Jos jompikumpi tuntuu lattiasi kohdalla toteutuvan, kannattaa varautua lattian tasoitustarpeeseen. Verkkokauppamme laskurilla voit valita joko koko asuntosi tasoituksen tai vain yksittäiseen huoneeseen tasoituksen.

Lattian tasoituksessa lattia tasoitetaan suoraksi noin 0 – 8 mm tasoituksella, mikä yleensä riittää kaikkiin tasoitustarpeisiin. Jos lattia on selvästi kallellaan johonkin suuntaan niin tällöin voi olla tarpeen myös oikaista lattia suoraksi. Tällöin on järkevin pyytää meidät suunnittelukäynnille ja voimme yhdessä katsoa, mitä lattiallesi täytyy tehdä.

Lattian asennus

Purkutöiden ja mahdollisen lattian tasoituksen jälkeen on varsinaisen lattian asennuksen vuoro.

Pääosin nykyiset parketit, laminaatit ja vinyylit asennetaan kelluvina lattioina eli lattiaa ei liimata paikalleen vaan se asennetaan irtonaisena alla olevan betonilaatan tai puurakenteisen lattian runkorakenteen päälle.

Tällöin lattia on tarvittaessa helppo myös purkaa tai sitä voidaan tarvittaessa korjata helpommin kuin liimattua lattiaa.

Kaikki parkettien, vinyylien ja laminaattien asennushintamme verkkokaupassa ovat kelluville lattioille.

Laatoitusten osalta laatat tulee aina kiinni laastilla eli niiden asennus poikkeaa muista lattioista. Samoin asennussuunta on yleensä vapaa. Tosin, jos asennetaan pitkittäissuuntaisia laattoja niin näidenkin osalta on usein järkevää valita asennussuunta ikkunoiden suuntaisesti vastaavasti kuin muillakin lattioilla.

Laattalattioiden osalta kannattaa myös huomioida, että niihin tarvitaan lisäksi sauma-aine laattojen väliin. Meidän vakiotoimituksiimme kuuluu Vetonitin sauma-aineet eli voit valita Vetonitin saumavärikartasta itsellesi sopivan värisävyn saumoille.

Näiden yleisten ohjeiden lisäksi lattiamateriaalien valmistajilla on aina asennusohjeet lattioiden asennuksesta, joita noudatamme ja mistä saat lisätietoa lattioiden asennustavoista.

Lattiaremontin hinta

Hinta kiinnostaa yleensä remonttien teettäjiä paljon, ja tässä pyrimme olemaan sinulle niin avoimia kuin mahdollista eli löydät kaikkien eri lattioiden asennushinnat sekä tasoitukset ja listoitukset suoraan verkkokaupastamme.

Voit valita lattiamateriaalit joko meidän omasta valikoimastamme, hankkia lattiamateriaalin itse tai ilmoittaa meille haluamasi lattiamateriaalin ja me hankimme sen puolestasi.

Verkkokaupasta löytyy tarkat kiinteät hinnat kaikille töille.

Lattiaremontti taloyhtiössä

Taloyhtiö antaa luvan lattiaremontin teettämiselle, jos teet lattiaremonttia taloyhtiössä.

Remonttiluvan saamiseksi tarvitaan remonttisuunnitelma, josta käy ilmi minkälainen lattiaremontti on kyseessä eli tiedot vanhasta lattiasta ja siitä, mitä puretaan ja mitä on tulossa tilalle.

Yleensä lattiaremonteille saa luvan nopeasti, jos vanha lattia on saman tyyppinen kuin uusikin eli jos vanha lattiasi on parketti, laminaatti tai vinyyli ja uusi lattia saman tyyppinen niin remonttilupa on yleensä itsestään selvyys.

Mikäli olet asentamassa kerrostalossa laattaa vanhan parketin, laminaatin tai vinyylin tilalle niin tällöin taloyhtiöltä saattaa tulla kysymyksiä siitä huononeeko askeläänieristys, sillä tällä on vaikutusta alakerran naapuriin. Näissä tapauksissa voimme tarvittaessa tehdä askeläänien osalta selvityksen, jolla asia yleensä saadaan ratkaistua. Tarvittaessa laatoituksen kanssa voidaan myös asentaa erillinen askeläänieriste, jolla askeläänien eristävyys saadaan pidettyä samalla tasolla kuin aiemmassa lattiassa.

Jos asut ennen vuotta 1994 valmistuneessa talossa niin saattaa olla myös tarvetta asbestikartoitukselle erityisesti, jos remontissa ollaan purkamassa muovimattoa tai mosaiikkiparkettia, joiden liima-aineissa voi olla asbestia. Näiden osalta voit tarvittaessa tilata asbestikartoituksen verkkokaupastamme.

Lattiaremontti omakotitalossa

Uusittaessa lattioita omakotitalossa et tarvitse mitään lupaa lattiaremontille. 

Jos kuitenkin talosi on valmistunut ennen vuotta 1994 niin tällöin sinulla on velvollisuus teettää tarvittaessa asbestikartoitus. Tämä koskee kuitenkin lähinnä tilanteita, missä ollaan purkamassa muovimattoja tai mosaiikkiparkettia, joiden liima-aineissa voi olla asbestia.

Miten varmistamme laadukkaan lattiaremontin sinulle?

Sinua varmaan kiinnostaa, että miten voimme varmistua, että lattiaremonttisi onnistuu?

Vaikka sanonta kuuluu, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa niin rakentamisen laadussa se ei kuitenkaan päde. Me käännymmekin tylsästi insinöörimäiseen lähestymistapaan ja olemme määritelleet minkälaista laatua tulet saamaan.

Laadun osalta noudatamme hyväksi havaittuja rakentamisen yleisiä laatuvaatimuksia SisäRYL 2013 kirjasta, jossa on määritelty suoraan, mikä on hyvä laatu lattioiden suhteen ja annettu selkeät toleranssit, joiden sisällä tuleva lattiasi tulee olemaan. Laatuvaatimuksista käytämme korkeinta A-luokkaa näiden rakentamisen yleisten laatuvaatimusten mukaan, jotta sinä voit varmistua, että tuleva lattiasi on hyvä ja kestää niin katseita kuin aikaa.

Tämä on kokemuksemme mukaan ainoa tapa määritellä laatua rakennusalalla, ja jota myös kaikki ammattimaiset rakennuttajat käyttävät tilatessaan töitä.

Tarkemmin lattiaremonttisi laatumäärittelyihin voit tutustua lattiaremontin hintalaskuristamme löytyvässä Laatu välilehdessä, jossa on annettu tarkat tiedot tulevan lattiasi A-laatuluokasta.

Valokuvaamme myös kaikki työvaiheet ja saat päivittäin valokuvia Whatsappin kautta remonttisi edistymisestä sekä työn valmistuttua valokuvallisen loppuraportin, josta selviää tarkemmin remontin kaikki työvaiheet ja materiaalit.

Näin sinulle jää myös kirjallinen dokumentaatio esimerkiksi mahdollista asunnon myyntitilannetta varten, jolla voit näyttää mahdolliselle tulevalle ostajalle, miten lattiasi on toteutettu.

Milloin lattiaremontti kannattaisi tehdä?

Paras hetki lattiaremontille on usein silloin, kun olet ostanut uuden asunnon, koska huoneisto on tyhjillään ja lattiaremontti on helppo toteuttaa. Samassa yhteydessä on usein järkevää toteuttaa myös muita pintaremontteja kuten maalaustöitä, jotka vaativat sitä, että tilat olisivat tyhjillään.

Jos kuitenkin asut jo kodissasi ja haluaisit toteuttaa lattiaremontin niin tällöin on usein järkevää toteuttaa lattiaremontti esimerkiksi kahdessa osassa, jotta huonekalut voidaan siirtää käytössä olevaan puoliskoon asuntoasi.

Voit tehdä tarvittavat siirrot joko itse tai tilata meiltä huonekalujen siirtotyöt huoneistossasi, jolloin huolehdimme huonekalujen siirrosta ja sinä voit vaikka lomailla remontin aikana.

Ostamassa asuntoa ja
lattiaremontin hinta mietityttää?

Yksi palvelumme isoimmista vahvuuksista nousee esille, kun löydät uuden unelmiesi kodin vaikkapa Etuovesta tai Oikotieltä, mutta se kaipaisi lattiaremonttia.

Saat laskettua lattiaremontille suoraan tarkan hinnan verkkokaupassamme syöttämällä vain lattiapinta-alan, jonka jälkeen voit laskea hinnan joko ”avaimet käteen” periaatteella meidän valikoimamme lattiamateriaaleilla tai voit laskea hinnan pelkille töille ilman varsinaista lattiamateriaalia, jos haluat jonkun muun kuin meidän valikoimamme lattiamateriaalin.

Näin saat vaivattomasti hinnan lattiaremontille ja voit tarkemmin arvioida uuden asuntosi kokonaisbudjettia ilman vaivalloista säätöä ja sopimista välittäjän ja urakoitsijan kanssa kohteelle menemisestä.

Miksi valita Verkkoremontti
lattiaremonttisi tekijäksi?

Olet jo aika kattavasti lukenut siitä, miten hoidamme sinun tulevan lattiaremonttisi, mutta kertauksena vielä, mitä saat meiltä?

 1. Kilpailukykyinen hinta suoraan netistä
 2. Helppo tilaus
 3. Kirjallinen urakkasopimus ja kaikki tiedot siitä miten remontti tullaan toteuttamaan
 4. Apuja remontin suunnitteluun ja tarvittaessa remonttisuunnitelma taloyhtiölle
 5. Laatuasiat hoidossa
 6. Kattava dokumentaatio
 7. Nopea remontin aloitus haluamanasi päivänä

Eli sinulle jää halutessasi vain valintojen ja tilauksen tekeminen verkkokaupassamme.

Jos meidän valikoimamme ei riitä sinulle ja kaipaat jotain juuri sinun unelmiesi pintamateriaalia, voit halutessasi tietysti valikoida myös omat materiaalit.

Kaipaatko apua lattiaremontin sisällön tai hinnan kanssa?

Varaa etäpalaveriaika tai ilmainen suunnittelukäynti paikan päällä niin voimme käydä yhdessä läpi mieltäsi askarruttavat kysymykset

Usein kysyttyjä kysymyksiä lattiaremontista

Milloin voitte aloittaa?

Verkkokaupassamme voit valita toivomasi aloituspäivän. Aloitus onnistuu yleensä 3 viikon päästä, mikäli valitsemasi tuotteet ovat varastotuotteita tai niissä on alle 3 viikon toimitusaika.

Huomioi, että joissain lattioissa voi olla pitkiä jopa 2 kuukauden toimitusaikoja, kuten Timberwisen parketeissa. Pitkän toimitusajan tuotteiden asennus voidaan aloittaa vasta kun tilatut lattiamateriaalit on toimitettu.

Mikäli tarvitset aloitusta nopeammin, valitse varastotuotteita tai nopealla toimituksella saatavia tuotteita ja ota suoraan yhteyttä Theoon 050 512 3240. Yleensä pystymme aloittamaan jopa viikon varoitusajalla.

Voit varata myös etäpalaveriajan tai suunnittelukäynnin, jossa voimme käydä läpi aikataulutoiveesi ja muut remonttiisi liittyvät käytännön asiat

Itse hankkimasi materiaalit tulisi toimittaa remonttikohteelle viimeistään silloin, kun remontti alkaa, jotta saamme varmistettua, että remontti etenee ilman keskeytyksiä.

Jos sinulla on tuotteita, jotka ovat tulossa jo selvästi ennen remontin aloitusta ja kaipaat näille välivarastointia, voimme tarvittaessa välivarastoida myös sinun hankkimasi materiaalit varastollamme osoitteessa Ilvesvuorenkatu 20, Nurmijärvi.

Välillä taloyhtiöiden päätöksenteossa on vähän kitkaa rattaissa, mutta voimme tarvittaessa auttaa taloyhtiön remonttilupien kanssa.

Meillä on kokemusta sadoista remonteista taloyhtiössä ja puhumme tarvittaessa tekniselle isännöitsijälle sekä hallitukselle rakennusinsinöörien kieltä, jotta remontti saadaan alkamaan vauhdikkaasti.

Saat meiltä tarvittaessa asbestikartoituksen, askeläänien äänitasojen tarkastelut ja muut tarvittavat dokumentaatiot, jotta taloyhtiön toiveet remontin osalta saadaan täytettyä.

Kaikki remontit toteuttaa omat työntekijämme sekä valikoidut hyväksi toteamamme alihankkijat.

Eli eroamme tässä tarjouspyyntöpalveluista ja töiden välittäjistä sillä, että asioit suoraan meidän kanssamme niin ennen remonttia, remontin aikana kuin remontin jälkeenkin.

Urakkasopimus tehdään siis sinun ja Verkkoremontti Oy:n välillä.

Voit tilata verkkokaupasta helposti useampia töitä samaan remonttiin lisäämällä eri palveluja ostoskoriin tarpeen mukaan. Ostoskorisivulla näet koko remonttikokonaisuutesi.

Mikäli kaipaat apuja remontin laskemisessa voit varata etäpalaveriajan tai ilmaisen suunnittelukäynnin.

Lattiaremontin kesto on yleensä viikko.

Jos sinulla on iso yli 80m2 asunto, jossa täytyy tehdä paljon lattioiden tasoitustöitä, niin tällöin työaika on 2 viikkoa.

Lattiaremontti onnistuu koko toimialueellamme, joka on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Hyvinkää, Riihimäki, Hämeenlinna, Hattula ja Janakkala.

Lattiaremontti käyntiin sinun kotonasi?

Jos haluat lattiaremontin käyntiin kotonasi, niin helpoin tapa on tilata haluamasi remontit suoraan verkkokaupastamme, jonka jälkeen käymme vielä tilauksesi läpi yhdessä kanssasi.

Jos kaipaat apuja tilaukseen tai haluat keskustella remonttisi sisällöstä, toteutuksesta tai muusta tulevaan lattiaremonttiin liittyvästä, voit varata myös ilmaisen etäpalaveriajan tai suunnittelukäynnin remonttikohteellasi.

Kiinnostaako lukea lisää lattiaremonteista?

Shopping Cart