fbpx
Verkkoremontti

Kylpyhuone­remontti

Olisiko aika uudistaa kylpyhuoneesi moderniksi ja toimivaksi? Kaipaatko kenties raikasta ilmettä ja pientä luksusta arkeesi?

Verkkoremontin kanssa toteutat kylpyhuoneremonttiunelmasi todeksi.

Sinua varmaan kiinnostaa myös kylpyhuoneremontin hinta? Kylpyhuoneremontin hintalaskurillamme voit laskea jo ennen yhteydenottoa unelmiesi kylpyhuoneremontille hinnan sisältäen niin remontti- kuin LVIS-työt, materiaalit, kalusteet ja muun tarvittavan.

Jos kylpyhuoneremonttiunelmasi on lähtenyt liikkeelle löytämästäsi unelmien kylpyhuonelaatasta tai kalusteesta, voit joustavasti hankkia myös omia kalusteita tai laattoja, asennamme nämä ammattitaidolla.

Seuraavaksi käyn läpi koko kylpyhuoneremontin suunnittelun ja toteutuksen, työn keston, hinnat ja mitä tulee huomioida LVIS-töiden, rakennusmääräysten kuin taloyhtiönkin suhteen, jotta sinä onnistuisit kylpyhuoneremontissasi.

Sivun sisältö

Haluatko päästä vauhdilla eteenpäin?

Jätä tarjouspyyntö tai varaa ilmainen suunnittelukäynti!

Miksi kylpyhuoneremontti?

Kylpyhuoneremonttiin lähdetään usein sen takia, että vanha kylpyhuone ei enää miellytä silmää tai se ei toimi sinun tarpeisiisi. Välillä myös todetaan, että kylpyhuoneen tekninen käyttöikä (yleensä 30v) on täynnä ja se tulisi uusia, jotta vältytään mahdollisilta vesivahingoilta. Tai kenties vesivahinko on jo tapahtunut, jolloin kylpyhuone halutaan kunnostaa. Kylpyhuone on kuitenkin yksi kodin tärkeimmistä tiloista, joka ei ole monille pelkkä paikka päivittäisten hygieniatarpeiden hoitoon vaan myös rentoutumisen keidas ja energian latauspiste pitkän päivän jälkeen. Siksi on tärkeää, että kylpyhuoneesi on sekä toimiva että miellyttävä käyttää. Samalla hyvin toteutettu kylpyhuone lisää myös kodin arvoa ja parantaa sen kokonaisilmettä parantaen samalla myös kotisi myyntiarvoa.

Kylpyhuoneremontin suunnittelu

Kylpyhuoneremontti alkaa aina suunnittelusta. Ensimmäisenä kysymyksenä esittäisin, että mitä toiveita sinulla on uudelle kylpyhuoneelle ja millainen budjetti sinulla on?

Yksinkertaisimmillaan haluat kenties vain uusia pinnat ja vaihtaa vesi- ja kiintokalusteet, jolloin suunnittelu on yksinkertaista. Valitset vain haluamasi laatat ja uudet kalusteet.

Jos taas haluat muokata koko kylpyhuoneesi toiminnallisuutta, ehkä laajentaa sitä tai muutoin muokata vesipisteiden paikkoja, on suunnittelu hieman isompi prosessi. Tällöin kylpyhuoneelle on syytä usein antaa hieman enemmän aikaa ja miettiä millainen olisi juuri sinulle toimiva kylpyhuone.

Hyviä kysymyksiä kylpyhuoneremontin suunnitteluun:

 • Haluatko säilyttää kylpyhuoneen nykyisen kalusteiden sijoittelun?
 • Minkälaisen seinälaatoituksen haluat vai olisiko esimerkiksi mikrosementti sinun valintasi?
 • Haluatko pienet vai isot laatat lattiaan? Kenties mikrosementtiä?
 • Haluatko laajentaa kylpyhuonetta?
 • Mitä muita toiminnallisuuksia haluat? Lattialämmitys? Amme? Toinen suihku?

Suunnitelmien konkretisoiminen

Usein kylpyhuoneremonttisuunnitelmat lähtevät konkretisoitumaan sillä, että löytyy itselle mieluinen laattamalli tai mikrosementin sävy. Välillä taas konkretisoituminen alkaa siitä, että löytyy joku kylpyhuonekaluste tai hana tai suihku, joka on pakko saada omaan kylpyhuoneeseen.

Nämä suunnitelmat piirretään usein ruutupaperille tai tehdään moodboard, johon on vangittu haluttu fiilis uudesta kylpyhuoneesta.

Me astumme usein kuvaan siinä hetkessä, kun haaveet halutaan tuoda todellisiksi, jolloin käydään yhdessä läpi, onko suunnitelmasi toteutettavissa. Tarvittaessa uudesta kylpyhuoneesta piirretään pohjakuva ja mahdollisesti 3D-malli, jolloin suunnitelma konkretisoituu.

Osa taas haluaa käyttää sisustussuunnittelijaa, joilla on usein hyviä ideoita kylpyhuoneen toteuttamiseksi, jolloin meille jää lähinnä teknisen asiantuntijan ja toteuttajan rooli, jossa varmistamme, että suunnitelma on toteutettavissa.

Kylpyhuoneremontin toteutus

Käydään seuraavaksi läpi kylpyhuoneremontin toteutus. Tästä hahmottuu hyvin myös se, mikä on mahdollista ja miten eri asiat vaikuttavat toisiinsa.

Purkutyöt

Kylpyhuoneremontti alkaa aina purkutöillä. Jos tehdään pelkkä kevyt facelift niin puretaan vain kalusteet, jotta päästään tekemään uudet pinnat.

Jos taas ollaan toteuttamassa kokonaisvaltaista kylpyhuoneremonttia niin kalusteiden lisäksi puretaan vanhat laatoitukset, alakatto sekä tehdään tarvittaessa roiloja LVIS-asennuksia varten. Kylpyhuoneen purkutyöt suoritamme aina käyttäen alipaineistajaa, jotta purkupölyä ei leviä tarpeettomasti muuhun kotiisi.

Lattian ja seinien osalta joudutaan tekemään roilotuksia tai muutoksia, jos haluat esim.

 • Vaihtaa lattiakaivon
 • Vaihtaa lattiakaivojen paikkoja
 • Upottaa vesiputket seinän sisään
 • Siirtää sähköpisteiden paikkoja

Mikäli kylpyhuonetta laajennetaan tai tehdään muita seinämuutoksia, niin tällöin puretaan myös tarvittavat väliseinät.

Purkutöiden jälkeen tehdään kosteusmittaukset, jolla varmistetaan, että rakenteissa ei ole kosteusvaurioita. Teemme aina urakkaan kuuluvana tarvittavat kosteusmittaukset seinä- ja kattopintoihin, jotta varmistetaan, että rakenteissa ei ole piileviä kosteusvauriota.

Viemäriputket-, sähköasennukset ja upotetut vesiputket

Seuraava vaihe kylpyhuoneremontissa on tehdä tarvittavat muutokset LVIS-tekniikkaan. Tämä on koko kylpyhuoneen kannalta hyvin kriittinen vaihe, koska väärään paikkaan tehtyjä lattiakaivoja tai pistorasioita on vaikea enää muuttaa sen jälkeen, kun pinnat on kunnostettu ja vesieristetty. Mikäli haluat, että kaikki uudet käyttövesiputket vedetään pintavetoina ja pistorasiat sekä lattiakaivot pysyvät paikallaan niin tällöin tässä vaiheessa ei tarvitse tehdä muutoksia.

Lattiakaadot ja seinäpinnat

LVIS-tekniikan asennuksen jälkeen on seinien tasoituksen tai levytyksen vuoro, riippuen siitä, mistä materiaalista kylpyhuoneesi seinät on tehty. Kivirakenteiset seinät tasoitetaan ja levyrakenteisiin seiniin taas asennetaan uudet seinälevytykset. Tässä seinälevyinä käytetään märkätilalevyä tai märkätilakipsilevyä riippuen siitä, mitä on suunniteltu käytettäväksi.

Lattiapinnoissa taas on mahdollisen lattialämmityksen asennuksen vuoro, mitä varten tehdään erillinen lattialämmityksen tasoitusvalu, jonka jälkeen tehdään varsinaiset lattiakaadot.

Lattiakaatojen osalta on rakennusmääräyksissä vaatimuksia seuraavasti:

 • Lattiakaivon ympärillä kaadon määrä on 1:50
 • Muussa märkätilassa lattiakaadon määrä on 1:100

Lattiakaatojen valamisen jälkeen on olennaista tarkistaa, että lattiakaadot täyttävät rakennusmääräykset. Teemme aina urakkaan kuuluvana tarvittavat lattiakaatojen tarkastukset ja teemme tarkastuksesta tarkastuspöytäkirjan. Mikäli asut taloyhtiössä niin taloyhtiöltäkin tulee usein valvoja, joka haluaa tarkastaa lattiakaadot. Haluamme kuitenkin aina myös itse varmistaa kaadot, koska valvonta ei kuitenkaan poista urakoitsijan vastuuta, jolloin olemme joka tapauksessa vastuussa lattiakaadoista.

Vedeneristystyöt

Kun seinä- ja lattiapinnat on saatu kuntoon niin seuraavana vaiheena on vedeneristystyöt.

Rakennusmääräysten mukaisesti vedeneristys on asennettava seinä- ja lattiapintoihin sekä mahdollisiin koteloihin esimerkiksi seinä-wc:n sisälle.

Vedeneristeet ovat yleensä siveltäviä vedeneristemassoja, mutta jos sinulla on levypintaisia seiniä niin seinien osalta märkätilalevyt (esim. Tulppa märkätilalevy) voi toimia vedeneristeenä.

Vedeneristeiden asentajillamme on aina märkätilojen vedeneristäjän sertifiointi, jolla asentaja todistaa ammattitaitonsa.

Vedeneristeiden asennuksen jälkeen tarkastamme aina vedeneristyksen sekä teemme vedeneristyspöytäkirjan, josta käy ilmi vedeneristeen kalvopaksuudet ja käytetyt vedeneristystuotteet. Jos asut taloyhtiössä niin yleensä myös taloyhtiön valvoja tulee tekemään oman vedeneristystarkastuksensa, jossa hän varmistaa taloyhtiön puolesta, että vedeneristys täyttää rakennusmääräykset.

Laatoitus- ja mikrosementointi

Vedeneristystöiden jälkeen päästään sinua varmaan eniten kiinnostavaan työvaiheiseen eli valmiiden pintojen tekemiseen. Yleisin pinnoitusmateriaali kylpyhuoneissa on laatoitus, mutta osa haluaa myös mikrosementtipinnan kylpyhuoneeseen tai laatoituksen ja mikrosementoinnin yhdistelmän, jos halutaan esimerkiksi tehostelaatoitus jollekin seinäpinnalle. Seinälaattoja on hyvin erikokoisia. Perusperiaatteena on, että normaalin kokoisia noin 20 x 20cm – 40 x 60cm kokoisia laattoja on helpoin ja nopein laatoittaa, kun taas erittäin pieniä tai suuria laattoja on työläämpi tehdä. Lattialaatoissa suosituin laattakoko on 10x10cm kokoinen laatta, jolla lattiakaadot on helppo tehdä. Perusperiaatteena on, että mitä pienempi laatta on, sitä helpompi sillä on mukailla lattiakaatojen muotoa ja sitä kautta onnistua lattiakaatojen toteutuksessa.

Suuret lattialaatat

Mikäli haluat tehdä laatoituksen isoilla laatoilla, niin tällöin tämä täytyy huomioida jo lattiakaivoa valittaessa ja lattiakaatoja tehtäessä.

Suurlaatoilla lattian tulisi kaataa tasaisesti kohti lattiakaivoa, jotta suuret laatat saadaan asennettua ilman pykältämistä. Lattiakaivona taas tulisi olla leveä linjakaivo, joka mahdollistaa sen, että lattia voidaan kallistaa kohti linjakaivoa.

Tulemme huomioimaan tämän myös verkkokaupassamme. Jos valitset hintalaskurissa isot lattialaatat, laskuri tarjoaa sinulle automaattisesti asennettavaksi linjakaivoa.

Mikrosementti

Mikrosementointi on toinen pinnoitevaihtoehto kylpyhuoneeseen. Mikrosementoinnissa vedeneristeen pinta tasoitetaan erittäin tasaiseksi, jonka jälkeen tehdään mikrosementin pohja- ja pintakerrokset sekä lakkaustyöt. Mikrosementoinnissa kestää noin 1 – 2 viikkoa riippuen mikrosementin kuivumisajoista. Eli sen kesto on pidempi kuin laatoituksen, jossa ei tarvitse odotella kuivumisaikoja.

Erikoislaatoitukset

Osa haluaa myös erikoislaatoituksia kylpyhuoneeseensa. Olemme esimerkiksi toteuttaneet laatoituksia käsintehdyillä marokkolaisilla savilaatoilla, jotka poikkeavat selvästi normaaleista laatoista niin materiaalina kuin asennustyönä.

Näissä käsintehdyissä laatoissa mittatarkkuus poikkeaa huomattavasti teollisesti valmistetuista, kun jokainen laatta on naputeltu vasaralla käsin, jolloin ne poikkeavat niin paksuudeltaan kuin mitoiltaankin toisistaan. Lisäksi asennuksessa tulee huomioida, että savilaatat on uitettava vedessä aina ennen laatoitusta, jolloin laatoitustyö poikkeaa huomattavasti tavallisista laatoista.

Jos haluat erikoislaatoituksia, pyydä meidät suunnittelukäynnille niin käydään sinun laattaunelmiesi toteutus yhdessä läpi.

Alakatto

Seinä- ja lattiapintojen jälkeen on alakaton vuoro. Kylpyhuoneiden alakattopinnaksi tulee yleensä joko tasainen maalattu katto tai paneelikatto. Näistä tasainen maalattu katto toteutetaan märkätilakipsilevyllä, joka tasoitetaan ja maalataan. Tämän tekeminen kestää hieman kauemmin kuin paneelikaton, koska tasoitus- ja maalaustyö vaatii aikaa kuivuakseen. Paneelikattojen osalta katot yleensä tehdään joko valkoisesta tai sävytetystä puupaneelista. Kattojen osalta kannattaa huomioida, että kattoon joudutaan yleensä tekemään vähintään yksi huoltoluukku, josta pääsee käsiksi vesisulkuihin ja sähköjakorasiaan. Luukkuna käytetään kipsilevykatossa yleensä valmisluukkua ja paneelikaton osalta voidaan toteuttaa, joko paneelista tehty luukku tai käyttää valmisluukkua.

Kaluste- ja LVIS-asennukset

Viimeisenä vaiheena kylpyhuoneremontissa on kaluste- ja LVIS-asennukset.

Asennettavia kiintokalusteita on tyypillisesti allaskaappi ja muut kiintokaapit, pyyhekoukut, wc-paperiteline sekä mahdollinen suihkuseinä. Näiden osalta olennaista on varmistaa, että asennuspaikat ovat juuri ne mitä haluatkin.

Tyypilliset asennuskorkeudet ovat:

 • Pesuallas 85 – 95cm
 • Pyyhekoukut 140 – 160cm
 • WC-paperiteline 60 – 70cm
 • Suihkunsekoittaja noin 110cm lattiasta

Jos uuden kylpyhuoneesi vesiputket tulee pintavetoina, vesiputket vedetään ensin oikeille paikoilleen, jonka jälkeen asennetaan vesikalusteet kuten pesualtaan hana, wc-istuin, pesukoneliitännät ja suihku.

Sähköjen osalta taas asennetaan pistorasiat, peilikaappi ja mahdollinen lattialämmityksen termostaatti ja spottivalot kattoon.

Lopuksi siivoamme jälkemme, pidämme lopputarkastuksen, toimitamme sähkömittauspöytäkirjan ja loppuraportin uudesta kylpyhuoneestasi.

Mikäli asut taloyhtiössä, usein taloyhtiön valvoja tulee myös tekemään oman loppukatselmuksensa, jossa taloyhtiö varmistaa, että kylpyhuone on tehty rakennusmääräysten mukaisesti ja kaikki dokumentaatiot ovat kunnossa.

Kaipaatko apua kylpyhuoneremontin sisällön tai hinnan kanssa?

Varaa etäpalaveriaika tai ilmainen suunnittelukäynti paikan päällä niin voimme käydä yhdessä läpi mieltäsi askarruttavat kysymykset

Kylpyhuoneremontin kesto

Yllä käytiin läpi kylpyhuoneremontin toteutusta, ja selvisi, että erilaiset materiaalivalinnat ja mahdolliset LVIS-muutokset tuottavat useita lisätyövaiheita, jotka vievät aikaa ja näin vaikuttavat kylpyhuoneremontin kestoon.

Minimissään kylpyhuoneremontti kestää yleensä 2-3 viikkoa, jos tehdään suoraviivainen remontti, jossa LVIS-asennusten paikat eivät muutu ja seinät laatoitetaan.

Mikäli kylpyhuoneremontissasi tehdään LVIS-muutoksia niin yleensä nämä vievät noin viikon verran ylimääräistä.

Samoin jos tehdään mikrosementointi niin tästä aiheutuu ylimääräisiä työvaiheita ja kuivumisaikoja siten, että remontin kestää viikon verran pidempään.

Mikäli kylpyhuoneesi on poikkeuksellisen iso niin tällöin työtäkin on enemmän ja sitä kautta remontti kestää pidempään.

Kokonaiskesto kylpyhuoneremontilla on siis noin 3 – 6 viikkoa riippuen remontin sisällöstä ja kylpyhuoneesi koosta.

Kylpyhuoneremontin hinta

Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttaa hyvin monet asiat kuten

 • Kylpyhuoneesi koko
 • Onko kylpyhuoneesi seinät levy- vai kivirakenteisia?
 • Tehdäänkö rakenteisiin muutoksia
 • Tuleeko putkimuutoksia
 • Tuleeko sähkömuutoksia
 • Minkälaiset laatat tulee tai tehdäänkö mikrosementointeja
 • Kalustevalintasi

Kuten huomaat, kylpyhuoneremontille ei ole ihan helppo antaa hintaa. Verkkokauppamme hintalaskurilla voit kuitenkin laskea tarkan hinnan juuri sinun kylpyhuoneremontillesi.

Hintalaskurilla voit itse tehdä haluamasi valinnat ja tutkia mikä vaikuttaa kylpyhuoneremonttisi hintaan ja sitä kautta rakentaa juuri sellaisen kylpyhuoneen kuin sinä haluat.

Kylpyhuoneremontti taloyhtiössä

Olen jo viitannut muutaman kerran taloyhtiöön ja maininnut, että taloyhtiö tekee valvontaa kylpyhuoneremonteissa. Käydään nyt läpi, mitä taloyhtiö tyypillisesti haluaa tietää toteutettavasta kylpyhuoneremontistasi, mitä he valvovat ja osallistuvatko he jotenkin kustannuksiin.

Taloyhtiön lupa kylpyhuoneremontille

Ensimmäinen vaihe taloyhtiössä toteutettavalle kylpyhuoneremontille on saada taloyhtiöltä sille lupa. Remonttilupaa varten taloyhtiölle on toimitettava remonttisuunnitelma, josta käy ilmi

 • Mitä remontissa tehdään
 • Kuka remonttia on tekemässä
 • Vedeneristäjän tiedot
 • LVIS-urakoitsijoiden tiedot
 • Remontin aikataulu

Me hoidamme koko remonttiluvan hakemisen puolestasi taloyhtiöltä eli jos tilaat remontin meiltä niin sinun tarvitsee vain antaa isännöitsijän/teknisen isännöitsijän tiedot niin hoidamme koko lupaprosessin puolestasi.

Taloyhtiön valvonta

Remonttiluvan saamisen jälkeen taloyhtiöltä tulee yleensä aina vaatimus, että remonttia tulee valvoa. Usein taloyhtiöllä on tekninen isännöitsijä tai ulkopuolinen valvoja, jota taloyhtiö vaatii käytettäväksi kylpyhuoneremontin valvonnassa.

Tyypillisesti taloyhtiöt edellyttävät 1 – 4 valvontakäyntiä kylpyhuoneremontin aikana, joita on

 • Alkukatselmus
 • Purkukatselmus
 • Vedeneristekatselmus
 • Loppukatselmus

Näiden katselmusten tarkoituksena on varmistaa taloyhtiön puolesta, että kylpyhuoneremontti täyttää rakennusmääräykset ja, että kylpyhuone toteutetaan remonttisuunnitelman mukaisesti.

Valvontakustannukset tulevat sinulle remontin tilaajana suoraan ja ovat yleensä noin 500 – 1000 euroa.

Taloyhtiön osallistuminen kylpyhuoneremontin kustannuksiin

Kylpyhuoneremontissa kosketaan taloyhtiön vastuulla oleviin rakenteisiin, jonka takia taloyhtiöt osallistuvat usein kylpyhuoneremontin kustannuksiin.

Yleisimmin taloyhtiöt maksavat vedeneristystyöt, koska uudet vedeneristeet pidentävät kylpyhuoneen käyttöikää 30 vuotta. Vedeneristystöiden kustannusten osalta saat osakkaana taloyhtiöltä yleensä noin 2 000 – 3 000€.

Joissain taloyhtiöissä taloyhtiö saattaa osallistua myös muihin kustannuksiin, mutta näistä saat parhaiten tietoa omalta taloyhtiöltäsi.

Haluatko tilata kylpyhuone­remontin "avaimet käteen" pakettina?

Varaa etäpalaveriaika tai ilmainen suunnittelukäynti paikan päällä ja katsotaan yhdessä, miten unelmiesi kylpyhuoneremontti toteutetaan

Asuminen kylpyhuoneremontin aikana?

Kylpyhuoneremontin aikana asunnossa on mahdollista asua, mutta kylpyhuone on poissa käytöstä koko kylpyhuoneremontin ajan, joka tuottaa usein haasteita varsinkin, jos asunnossasi ei ole erillisvessaa tai toista kylpyhuonetta. Paras hetki kylpyhuoneremontin teettämiseksi on usein asunnon oston yhteydessä, jolloin kylpyhuone voidaan remontoida ennen kuin muutat uuteen asuntoosi. Jos kuitenkin asut jo asunnossasi niin tällöin monet järjestävät väliaikaisen asunnon remontin ajaksi tai menevät esimerkiksi kesämökille asumaan.

Miten varmistamme, että kylpyhuoneremonttisi onnistuu?

Olet jo lukenut remontin toteutuksen eri vaiheista ja tarkastuksista, joita kylpyhuoneremonttiin liittyy, ja joilla varmistetaan, että sinun kylpyhuoneesi onnistuu. Käydään vielä läpi mitä tarkastuksia teemme, jotta varmistamme, että sinun kylpyhuoneesi onnistuu täydellisesti.

1. Remonttisuunnitelmat

Ensimmäinen ja tärkein vaihe onnistuneessa kylpyhuoneremontissa on hyvät suunnitelmat. Teemme kylpyhuoneestasi pohjakuvan- ja seinäkuvat, joista selviää asennuspaikat ja korkeudet. Näin varmistamme, että kaikilla asentajilla on tieto siitä, mihin mikäkin kaluste on tulossa, miten laatoitukset toteutetaan ja muut unelmiesi kylpyhuoneen yksityiskohdat.

2. Aloituskatselmus

Remontin alkaessa pidämme aloituskatselmuksen, jossa suunnitellaan tarvittavat suojaukset kylpyhuoneremontin toteuttamiseksi. Yleensä kylpyhuone osastoidaan erilleen muusta huoneistosta ja asennetaan alipaineistus, jos ollaan remontoimassa pelkkää kylpyhuonetta. Näin saadaan estettyä remonttipölyn leviäminen muuhun huoneistoon. Myös kulkureitit kylpyhuoneelle suojataan, jotta asuntosi pinnat eivät vaurioidu remontin aikana. Samalla käydään läpi myös kaikki käytännön toteutukseen liittyvät seikat, kuten varmistetaan että kalusteet ja muut materiaalit ovat tulossa ajallaan.

3. Purkukatselmus

Purkukatselmuksessa tarkastetaan purkutyön toteutus ja varmistetaan, että mahdolliset suunnitellut LVIS-muutokset ja muut työt voidaan toteuttaa suunnitellusti.

Samassa yhteydessä teemme myös kosteusmittaukset, jolla varmistetaan, että rakenteissa ei ole piilevää kosteusvauriota.

4. Rakenteisiin tulevien LVIS-asennusten tarkastus

Mahdollisten lattiakaivojen muutosten ja seiniin upotettavien vesiputkien sekä pistorasioiden siirtämisen jälkeen tarkistamme vielä, että kaikki asennukset on tehty oikein ja ne ovat oikeilla paikoillaan. Näin saadaan varmistettua, että myöhemmässä vaiheessa remonttia ei tule ikäviä yllätyksiä sen suhteen, että joku asennus olisi väärässä kohtaa.

5. Lattiakaatojen ja seinien tarkastus

Lattiakaatojen valamisen ja seinien tasoituksen tai levytyksen jälkeen tarkastamme nämä. Tässä vaiheessa voidaan vielä tarvittaessa puuttua esimerkiksi siihen, jos lattiakaadot vaativat korjausta tai jos seinät eivät ole tasaiset ja suorassa laatoituksia varten.

6. Vedeneristystarkastus

Vedeneristystöiden jälkeen suoritamme vedeneristeiden tarkastuksen. Tällöin tarkastamme vedeneristystöiden toteutuksen, kalvopaksuudet ja kylpyhuoneen tulvakynnyksen toteutuksen, jotta voidaan varmistaa, että vedeneristystyöt täyttävät rakennusmääräykset.

Vedeneristystöistä tehdään tässä yhteydessä myös vedeneristyspöytäkirja sinulle ja mahdolliselle taloyhtiölle.

7. Laatoitustyöt

Laatoitustyöt ovat kylpyhuoneen näkyvin osa, jonka on onnistuttava täydellisesti. Tämän takia teemme mallikatselmuksen, kun laatoitusta on tehty 1 – 2m², jolloin voimme todeta yhdessä sinun kanssasi, että laatoitukset on tehty juuri niin kuin toivot.

8. Loppukatselmus

Kylpyhuoneen valmistuttua pidämme vielä loppukatselmuksen, jossa käydään läpi koko uusi kylpyhuone ja varmistetaan, että kaikki on tehty niin kuin on sovittu. Saat lopuksi myös valokuvallisen loppuraportin, josta käy ilmi työvaiheet ja käytetyt materiaalit, jotta sinulle jää mustaa valkoisella kylpyhuoneesi toteutuksesta esimerkiksi mahdollista asunnon myyntitilannetta varten.

Verkkoremontti sinun kylpyhuoneremonttisi tekijäksi?

Toteutamme mielellämme sinun kylpyhuoneunelmasi todeksi.

Jos kaipaat apua kylpyhuoneremonttisi suunnittelussa, varaa ilmainen suunnittelukäynti, jossa voimme käydä läpi tarkemmin sinun kylpyhuoneremonttisi toteutusta.

Jos haluat asioida mieluummin etänä niin voit varata etäpalaveriajan, jossa voimme käydä läpi kylpyhuoneesi toteutusta.

Innokkaille verkko-ostajille olemme kehittelemässä verkkokauppaamme myös hintalaskuria, jolla voit suoraan laskea hinnan omalle kylpyhuoneremontillesi ja tilata koko remontin netistä.

Tarvittaessa meihin saat yhteyden myös WhatsAppilla tai puhelimitse numerosta 050 512 3240.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kylpyhuoneremontista

Milloin voitte aloittaa remontin?

Voimme aloittaa kylpyhuoneremontin yleensä noin 3 viikon kuluttua tilauksesta tai sovittuna ajankohtana. Jos kaipaat hyvin nopeaa remontin aloitusta, niin ota meihin yhteyttä Whatsappilla tai puhelimitse niin voimme käydä pikaisesti läpi resurssitilanteemme ja selvittää olisiko meillä mahdollisuus aloittaa remonttisi nopealla aikataululla.
Mikäli sinulla on tiedossa jo ennen remontin aloitusta, että kylpyhuoneessasi on kosteusvaurio, niin tällöin tarvittavat kosteusvaurion korjaustyöt voidaan suunnitella ja aikatauluttaa osaksi projektia. Jos kylpyhuoneestasi löytyy purkutöiden jälkeen piilevä kosteusvaurio niin tällöin voimme toteuttaa välittömästi tarvittavat kuivaustyöt sekä tarvittaessa kostuneiden rakenteiden korjaukset. Tällöin kosteusvaurion korjauksella on kuitenkin yleensä vaikutusta aikatauluun, koska kuivaus- ja korjaustyöt vievät ylimääräistä aikaa.
Kylpyhuoneremonttimme on halutessasi avaimet käteen toimitus sisältäen niin kaikki työt, materiaalit kuin kalusteetkin. Voit kuitenkin halutessasi ostaa pintamateriaalit ja kalusteet myös itse. Tämä on monilla toiveena, kun he ovat löytäneet rautakaupasta tai kylpyhuoneliikkeestä juuri toiveidensa kalusteita ja laattoja, jolloin hoidamme vain näiden asennuksen. Kaikissa remonteissa hoidamme kuitenkin kaikki rakennus-, sähkö- ja putkityöt osana remonttia sekä toimitamme näihin liittyvät rakennusmateriaalit ja tarvikkeet, jotta remontti etenee jouhevasti meidän projektijohtomme ohjauksessa ja valvonnassa.
Toteutamme mielellämme kylpyhuoneesi sisustussuunnitelman pohjalta. Jos sinulla on olemassa olevat suunnitelmat kylpyhuoneesi toteutukseen, niin annamme näiden toteutuksesta mielellään tarjouksen tai tulevaisuudessa voit laskea verkkokaupassamme hinnan remonttisuunnitelmasi toteutuksesta.
Kylpyhuoneremontin aikana asunnossa on mahdollista asua, mutta kylpyhuone on poissa käytöstä koko kylpyhuoneremontin ajan, joka tuottaa usein haasteita varsinkin, jos asunnossasi ei ole erillisvessaa tai toista kylpyhuonetta.

Kylpyhuoneremontti onnistuu koko toimialueellamme, joka on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Hyvinkää, Riihimäki, Hämeenlinna, Hattula ja Janakkala.

Shopping Cart