fbpx
Verkkoremontti

Rekrytointi

Ostatko verkkokaupasta ja Wolttaatko ruoan kotiovellesi? 

Tuntuuko tämä sinusta siltä, mihin maailma on menossa?  

Asiakaskokemus 2020-luvulle?

Samaan aikaan kuitenkin rakennusala on jämähtänyt paikalleen. Hankkiaksesi rakennus- ja remonttipalveluja sinun pitää käyttää tuntikausia tarjouspyyntöjen tekoon, urakoitsijoille soitteluun ja tarjousten odotteluun. Mitä jos asioiden ei tarvitsisi olla näin? 

Me olemme tuomassa rakennusalan asiakaskokemusta 2020-luvulle. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakas saa tietää hinnan ja aikataulun työlleen jo siinä vaiheessa, kun hän vasta harkitsee koko rakennusprojektiin ryhtymistä. 

Muut toimialat ovat jo tehneet muutoksen. Muistatko edes sitä aikaa, kun ostaaksesi auton sinun piti kierrellä autoliikkeissä katsomassa, mitä autoja autokauppiaalla sattuisi olemaan pihassaan? Kamux lähti muuttamaan tätä ja toi autot nettiin ja Autolle.com jatkoi muutosta tuoden autot suoraan kotiovellesi. 

Sama tapahtui myös syömisessä. Harva enää soittelee edes lähipizzeriaan tilatakseen pizzaa. Sen sijaan avataan Wolt ja katsotaan, mitä on tarjolla ja tilataan ruoat suoraan kotiin. 

Mitä meillä on tarjota sinulle, rakennusalan ammattilainen?

Liittymällä tiimiin myös sinä olet osa muutosta ja pääset mukaan määrittelemään, mihin suuntaan rakennusala kehittyy. 

Ajatuksenamme on tuoda parhaat toimintatavat osaksi jokaista projektia. Sen sijaan, että jokainen projekti on uniikki, verkkokauppa pakottaa jo luontaisesti tekemään kaikesta valmiiksi vakioituja paketteja. Tässä sinä astut kuvioon ja pääset vaikuttamaan siihen minkälaisilla rakenneratkaisuilla ja toimintatavoilla saadaan hyvä lopputulos. 

Alalla on jo liian kauan puhuttu siitä, että pitää vakioida toimintatapoja ja rakenneratkaisuja, mutta niin kauan kun jokainen projekti lähtee suunnittelijan tai tilaajan yksilöllisistä suunnitelmista, tämä ei ole mahdollista. 

Se on vähän sama kuin mentäisiin ravintolaan ja esitettäisiin itse toiveet siitä, mitä tänään haluaisi syödä. Kaikkihan osaavat kuvitella, mikä kaaos siitä syntyisi. Keittiöstä puuttuisi raaka-aineita ja joka ruokalajin teko pitäisi opetella lennossa ja toivoa, että saadaan edes joku asiakasta tyydyttävä lopputulos.  

Sen sijaan ravintolassa on ratkaistu tämä sillä, että keittiömestari on etukäteen miettinyt, mitä on tarjolla. Näissä on mietitty, miten kohtuullisella määrällä hyviä raaka-aineita saadaan tuotettua erilaisia suussa sulavia ruokia nopeasti (niin, että sinun aikasi ei mene ruokaa odotellessa) ja pääset nauttimaan herkullisesta ruuasta.  

Meillä sinä pääset keittiömestariksi miettimään, miten asiakkaille saadaan tehtyä remonttiprojekteja, jotka onnistuvat kerta toisensa jälkeen laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja aikataulussa. 

Muutakin kuin teknopöhinää?

Pohjimmiltamme olemme rakennusliike pienellä teknologisella twistillä eli kaipaamme sinua rakentaja riveihimme toteuttamaan remontteja ja tuomaan asiantuntemuksesi siitä, miten remontit toteutetaan entistä järkevämmin.  

Verkkosivustomme, jossa asiakas pääsee itse laskemaan omat remonttikustannuksensa, on meidän omaa kehitystyötämme. Tämän johdosta pääset myös maistamaan sitä, miten ohjelmistokehitys etenee ja antamaan oman panoksesi siihen, miltä rakennusalan verkko-ostaminen tulevaisuudessa näyttää. 

Muutoin tekemisemme on sitä tavallista arkea, jossa olennaisinta on saada tyytyväisiä asiakkaita ja levittää ajatusta siitä, että remonttiprojektin ostaakseen ei tarvitse olla vuosia kokemusta kerännyt rakennuttajakonsultti vaan ihan tavallinen kuluttaja. Myös esimerkiksi taloyhtiön hallitus voi helposti ostaa projektin suoraan verkosta ja sitä kautta saada uusia mielenkiintoisia projekteja toteutettavaksi.  

Mitä toivomme sinulta?

Olennaisin asia on halu tehdä asiat paremmin, helpommin ja yksinkertaisemmin. 

Eli sen sijaan, että tehtäisiin asiat niin kuin on aina ennenkin tehty, niin mietitään, että olisiko tähän joku muu toimivampi ratkaisu?  

Esimerkiksi se, tarvitseeko meidän itse tilata materiaalit vai voisiko järjestelmä automaattisesti tilata materiaalit, kun asiakas on tilannut projektin? Tai olisiko työntekijät mahdollista resursoida automaattisesti sen sijaan, että pidetään käsin kirjaa siitä, missä he työskentelevät ja mistä tällä kertaa saadaan alihankkijoita? Tällaistenkin ongelmien ratkaisuun automatisoimalla meiltä löytyy osaamista esimerkiksi ohjelmistorobotiikan osalta.  

Tietysti toivomme myös, että olet klassinen ”hyvä tyyppi”, jonka kanssa on mukava tehdä hommia, mutta ennen kaikkea tietysti arvostamme ammattitaitoa ja halua kehittyä ammattilaisena, jotta voimme kehittyä yhdessä ja yrityksenä. 

Verkkoremontti työpaikkana?

Lyhyesti sanottuna olemme tuloksiin keskittynyt perhe- ja vapaa-aikamyönteinen työpaikka. 

Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa? 

Ensisijainen tavoitteemme on tehdä työt tehokkaasti sen sijaan, että kuluttelisimme vain työtunteja töissä. 

Työntekijöiden osalta tämä tarkoittaa urakkapalkkausta, joka mahdollistaa sen, että sen sijaan, että töissä oltaisiin se kahdeksan tuntia, niin tehdään mieluummin järkevästi ja hyvin työt viidessä tunnissa ja lähdetään kotiin. 

Toimihenkilöillä tämä taas tarkoittaa sitä, että tehdään asiat järkevästi ja mieluusti teknologiaa hyödyntäen niin, että työt saadaan tehtyä laadukkaasti ja tehokkaasti mahdollisuuksien mukaan etänä, turhaa toimistolla tai työmaalla lorvailua vältellen. 

Näin ollen me kaikki saamme enemmän asioita aikaan ja voimme viettää loppuajan työmaiden tai toimiston sijasta mieluummin kotona perheen ja vapaa-ajan parissa. 

Avoimet työpaikat

Tällä erää meillä ei ole vapaita työpaikkoja. 

Jos kuitenkin olet työnjohtaja/projektipäällikkö, jolle yllä oleva resonoi sekä jolla remonttiprojektit pysyvät näpeissä niin kuulemme sinusta mielellämme lisää. Meillä työskennellessä yksityis- sekä taloyhtiöasiakkaiden palvelun pitäisi olla sinulle enemmän kuin mieluisaa sekä sinun olisi hyvä voida toimia tarvittaessa vastaavana työnjohtajana. Jos tämä osui sinuun, ota yhteyttä, ja katsotaan, olisiko meillä sinulle paikkaa tarjolla 😊  

Lisätietoja voit kysellä toimitusjohtajaltamme

Theo Raukomaa
050 512 3240
theo.raukomaa@verkkoremontti.fi
Shopping Cart