fbpx
Verkkoremontti

Korvausilmaventtiilin asennus

Hintalaskuri

Kerrostalo
Pari/Rivitalo
Omakotitalo
Muu
Ulkoseinä
Tuuletusikkuna
Ikkunan yläpuoli
Oletko epävarma minkälaisen korvausilmaventtiilin tarvitsisit? Voit lukea aiheesta lisää selaamalla sivua alaspäin tai perehtymällä aiheeseen lisää sivuiltamme kohdasta Korvausilmaventtiilin asennus (avaa tästä).
Maantasalla
Ylemmässä kerroksessa
Molemmissa
Puu
Tiili
Betoni
Velco VLR-100
Vilpe Wive
Mobair (lämmittävä)
Finluft FLS20 (säädettävä)
Velco VTR-100
Vilpe Wive 100
Biobe VS-B 50
Fresh 32

Verkkokauppa remonttialalla?

Verkkokauppatilaus on täysin riskitön palvelu, jonka haluamme tarjota asiakkaillemme

Tarkistamme tilauksen kanssasi puhelimitse tai paikanpäällä
Pääset muokkaamaan tilaustasi halutessasi vielä yhdessä meidän kanssamme
Maksu tapahtuu vasta remontin valmistuttua. Tai jos kyseessä on isompi remontti, erikseen sovittavien maksuerien mukaan
Lopullinen tilaus astuu voimaan vasta kun olemme yhdessä allekirjoittaneet urakkasopimuksen

Pääset siis nauttimaan siitä ihan perinteisestä remonttipalvelusta ilman työlästä tarjouspyyntörumbaa. Halutessasi voit myös jättää meille tarjouspyynnön. Lomakkeeseen pääset klikkaamalla tästä. 

#image_title

Mietityttääkö joku remontissasi? Soita ja kysy apua suoraan Theolta 050 512 3240 tai varaa ilmainen suunnittelukäynti klikkaamalla tästä.

1
Tilaa korvausilmaventtiilin asennus verkkokaupasta
2
Käydään läpi tilauksesi Teams-palaverissa tai puhelimitse
3
Urakkasopimuksen allekirjoitus sähköisesti
4
Annat meille remonttikohteen avaimet
5
Suojaamme kulkureitit ja asennuspaikat tarvittaessa
6
Korvausilmaventtiilin asennuspaikan mittaus
7
Korvausilmaventtiilin asennus
8
Siivoamme jälkemme, imuroimme ja pyyhimme lattiat
9
Teemme kanssasi lopputarkastuksen ja palautamme avaimen

Meistä sanottua

Elina Pallas
17. Kesäkuu, 2024
Tehokasta tekemistä, työ hieman haastavassa kohteessamme valmistui jopa sovittua nopeammin.
Helena Aitio
24. Toukokuu, 2024
Teetin pienen korvausilmaventtiiliremontin. Työ tehtiin ripeästi, huolellisesti ja siististi. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa.
Katri Vermas
5. Maaliskuu, 2024
Kaikki sujui kuin tanssi! Palvelu oli nopeaa, sopimus selkeä, työn jälki erittäin siistiä. Asiakas kohdattiin ystävällisesti ja kohteliaasti. Raikkaista seinistä kiittäen!
Tommi Timoharju
7. Helmikuu, 2024
Teetimme Verkkoremontilla talomme pintaremontin, eli seinien maalaukset, kovapuulattian asennuksen sekä ikkuna-, ovi- ja jalkalistojen laiton. Työtehokkuus oli rivakkaa, kommunikointi urakoitsijan kanssa erittäin helppoa, asianmukaista, nopeaa ja kohteliasta. Jos urakan aikana mielestämme jokin työvaihe oli laadultaan semmoista, että emme sitä hyväksyneet, urakoitsija kuunteli kaikki huomiomme ja tuli kiitettävästi vastaan ja korjasi asian niin että lopputulos oli laadultaan sellaista että miellytti tilaajaa. Urakoitsija myös ehdotti vaihtoehtoisia ratkaisuja, kuten kynnyslistojen valinta, jos huomasi että oma näkemyksemme asiasta ei tulisi teknisesti toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.
Matti Vilhunen
31. Tammikuu, 2024
Kylpyhuoneen lopputulos on juuri sellainen kuin mielikuvissani ajattelin. Tarjous oli selkeä. Tekijällä oli malttia tehdä harvinaisemmat ja haastavat materiaalivalinnat tarkasti.
Elina Kirvelä
19. Tammikuu, 2024
Teetin pienen, mutta haastavan tilan maalauksen Verkkoremonteilla ja olipa helppoa! Työ oli tehty laadukkaasti ja erittäin siististi laskurin antamalla kelpo hinnalla ja selkeällä urakkasopimuksella noin viikossa siitä, kun täyttelin laskurin. Ihan mahtava palvelu ja ainakin minun kohdalla hyviä tekijöitä matkassa ☺️
Mikko Kytölä
20. Marraskuu, 2023
Homma toimi alusta loppuun kuten sovittiin. Ostaminen oli helppoa ja nopeaa, laatu hyvää ja loppulasku sovitun mukainen.

Korvausilmaventtiilin asennus lyhyesti 

Korvausilmaventtiilillä saat kotiisi hallitusti puhdasta ulkoilmaa. 

Korvausilmaventtiilien asennukselle on tarvetta esimerkiksi silloin kun 

 • Tuntuu, että happi loppuu 
 • Korvausilmaa tuntuu tulevan ikkunoiden väleistä tai lattiaraoista 
 • Takka ei vedä kunnolla 

Kunnollisilla korvausilmaventtiileillä ratkot kaikki nämä ongelmat, jos asut talossa, jossa on painovoimainen tai koneellinen poistoilmanvaihto. 

Laskurista löytyy kaikki yleisimmät korvausilmaventtiilityypit eli lämpötilan mukaan säätyvät korvausilmaventtiilit, sähköllä lämmittävät korvausilmaventtiilit sekä rakoventtiilit. 

Asennuspaikaksi voit valita niin ulkoseinän, tuuletusikkunan kuin ikkunan päälle tulevan rakoventtiilin. Asennushintoihin sisältyy niin tarvittavien läpivientien poraukset kuin itse venttiilitkin eli saat koko paketin ”avaimet käteen” -toimituksena. 

Korvausilmaventtiilejä tulisi olla 1kpl jokaisessa asuinhuoneessa eli makuuhuoneessa tai olohuoneessa. Mikäli asunnossasi on isoja tiloja, voit laskea, että venttiilejä tulisi olla 1kpl / 20m2. 

Apuja sopivan korvausilmaventtiilimallin pohdintaan ja sijoituspaikkoihin löydät välilehdiltä. Voit lukea aiheesta enemmän myös sivuiltamme artikkelista Korvausilmaventtiilin asennus (avaa tästä). Tarvittaessa voit varata Teams-palaveriajan, jossa käymme läpi tarkemmin sinun korvausilmaventtiilitarpeesi ja löydämme varmasti sinulle sopivat ratkaisut. 

Korvausilmaventtiilin asennuksen hinta

Korvausilmaventtiilin asennus hinta, jonka saat hintalaskurista, on kokonaishinta työlle sisältäen

 • Korvausilmaventtiilien asennuksen
 • Valitsemasi korvausilmaventtiilit
 • Kiinnitys- ja tiivistystarvikkeet
 • Matkakustannukset
 • Jätteiden pois viennin ja jätemaksut
 • Loppusiivouksen

Eli hinta on täydellinen ”avaimet käteen” hinta korvausilmaventtiilin asennukselle.

Laatu 

Noudatamme korvausventtiilien asennuksessa hyvää rakennustapaa, valmistajien asennusohjeita ja SisäRYL2013 (Rakennustöiden yleiset laatuvaatimukset) laatumäärittelyjä, joka on rakennusalan raamattu rakennustyön laadun arvioinnissa. 

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että korvausilmaventtiilit ovat oikeassa paikassa ja oikean mallisina sekä sitä, että olemme varmistaneet korvausilmaventtiilien määrän riittävän juuri sinun perheesi tarpeisiin. 

Asennuspaikka ja korvausilmaventtiilin toiminta 

Korvausilmaventtiilejä käytetään taloissa, joissa on painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen poistoilmanvaihto. Mikäli talossasi on koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto eli huoneissasi on ilmanvaihtoventtiilejä, joista tulee ja poistuu ilmaa koneellisesti, et tarvitse korvausilmaventtiilejä. Tällöin mahdolliset ilmanvaihto-ongelmat saadaan korjattua ilmanvaihdon säädöllä. 

Korvausilmaventtiilejä tulisi olla jokaisessa asuinhuoneessa eli makuuhuoneissa ja olohuoneessa vähintään 1kpl ja yhteismäärän tulisi olla vähintään 1kpl/m2. Poistoilmaventtiilejä tulisi löytyä vessasta, kylpyhuoneesta, keittiöstä, vaatehuoneesta ja vastaavista aputiloista.  

Perusperiaatteena ilmanvaihdossa on, että raikasta ulkoilmaa tulee oleskelutiloihin ja se poistuu ns. likaisista tiloista. 

Korvausilmaventtiilien asennuspaikat ovat tyypillisesti joko suoraan ulkoseinään, tuuletusluukkuun asennettava venttiili sekä ikkunan päälle asennettava venttiili.  

Näistä suoraan ulkoseinään ja tuuletusluukkuun asennettavat venttiilit ovat samanlaisia pyöreitä venttiilejä, joiden halkaisija on yleensä 100mm. Näiden osalta joku viisas insinööri on laskenut, että tämän kokoinen venttiili riittää tuottamaan riittävästi puhdasta ilmaa noin 20m2 asuintiloja varten. 

Ikkunaan asennettavissa rakoventtiileissä pinta-ala on usein pienempi, mikä on samalla niiden isoin ongelma ja rakoventtiileillä korvausilman määrä jääkin usein liian pieneksi. Usein kuitenkin kerrostaloissa rakoventtiili on ainoa vaihtoehto jos/kun taloyhtiö ei halua lähteä poraamaan ulkoseiniin reikiä korvausilmaventtiilien asennusta varten. Korvausilman määrä voidaan kuitenkin näissäkin maksimoida laittamalla mahdollisimman suuria rakoventtiilejä kaikkiin mahdollisiin asuintilojen ikkunoihin. 

Seuraavilla välilehdillä on käyty tarkemmin läpi eri korvausilmaventtiilityypit. 

Korvausilmaventtiilit ulkoseinään 

Tyypillisin korvausilmaventtiilin asennuspaikka on suoraan ulkoseinään. Optimaalisin paikka olisi suoraan lämmityspatterin päällä, jolloin patteri lämmittäisi sisään tulevaa ilmaa. Käytännössä tämä ei kuitenkaan ole yleensä mahdollista, vaan venttiili asennetaan yleensä johonkin ikkunan viereen suhteellisen korkealle. Tällöin sisään tuleva ilma laskeutuu alas huoneessa ja sekoittuu jo olemassa olevan huoneilman kanssa. 

Kaikki meidän myymämme korvausilmaventtiilit ovat lämpötilan mukaan säätyviä (Velco VLR ja Vilpe Viwe) tai lämmittäviä (Mobair 2030s ja Finluft FLS20).  

Lämpötilan mukaan säätyvät lisäävät tai vähentävät ilman määrää sen mukaan, miten lämmin tai kylmä ulkona on. Tällöin kylmällä pakkaskelillä ei esimerkiksi tule niin paljoa kylmää ilmaa sisään, mikä lisää asumismukavuutta kummasti.  

Lämmittävät korvausilmaventtiilit taas nimensä mukaisesti lämmittävät sisään tulevan ilman, jolloin talvellakaan sisään tuleva ilma ei ole niin kylmää. 

Velco VLR-100 lämpötilan mukaan säätyvä korvausilmaventtiili 

Velco VLR-100 on todennäköisesti Suomen suosituin korvausilmaventtiili. Sen ulkonäkö on yksinkertaisen tyylikäs ja siitä on saatavilla sekä ulkoseinään, että tuuletusluukkuun sopivat versiot. 

Velco VLR-100 säätyy lämpötilan mukaan eli lämpimällä kelillä ilmaa tulee enemmän ja viileällä kelillä taas vähemmän, vähentäen näin vedon tunnetta. 

Ilmansuodatuksen osalta Velco VLR-100 venttiilissä on suodatin, mikä estää esimerkiksi siitepölyn ja muiden epäpuhtauksien tuloa huoneilmaan. Suodattimen vaihto on helppoa, mutta se pitäisi tehdä pari kertaa vuodessa, jotta suodatin toimii parhaalla mahdollisella tavalla.  

Vilpe Viwe 100 lämpötilan mukaan säätyvä korvausilmaventtiili 

Vilpe Wive 100 on vastaavan tyyppinen lämpötilan mukaan säätyvä korvausilmaventtiili kuin Velco. Sen isoin ero on, että siinä on neliskanttinen luukku, josta korvausilma tulee. Tästä isoin hyöty on, että se ohjaa luontaisesti korvausilman suuntaa kohti huoneen kattoa, missä on lämpimintä ilmaa, jolloin kylmä ilma sekoittuu lämpimän ilman kanssa. Tällöin vedontunne vähenee, kun kylmäilma ei suoraan puhalla venttiilistä lattialle viilentämään jalkojasi. 

Lisäksi luukku on mahdollista verhoilla seinään paremmin piiloon esimerkiksi tapetoimalla tai maalaamalla luukku seinän sävyiseksi. 

Ilmansuodatuksen osalta Vilpe Wive 100 venttiilissä on suodatin, mikä estää esimerkiksi siitepölyn ja muiden epäpuhtauksien tuloa huoneilmaan. Suodattimen vaihto on helppoa, mutta se pitäisi tehdä pari kertaa vuodessa, jotta suodatin toimii parhaalla mahdollisella tavalla.  

Vilpe Wivestä on tarjolla myös tuuletusluukkuun asennettava versio. 

Mobair 2030S lämmittävä korvausilmaventtiili 

Mobair 2030S:ssä on kiertoilmapuhallin, joka puhaltaa ilman kattoa kohden. Perusajatus tässä on sama kuin Vilpessäkin eli kylmä ulkoilma sekoittuu huoneen kattoon nousseen lämpimän ilman kanssa ennen kuin se laskeutuu alas. 

Hyvänä puolena Mobairissa on se, että venttiilistä tuleva ilmamäärä on tasaisempi ja suurempi kuin tavallisilla korvausilmaventtiileillä, sillä sähköinen puhallin varmistaa, että ilmaa tulee sisään koko ajan. 

Huonona puolena on tietysti pieni puhaltimen hurina ja mahdollinen huoneen ylipaineistuminen, jos ilmaa ei poistu riittävästi. 

Mobair 2030S:n kiertoilmapuhallin toimii sähköllä kuluttaen noin 1W. Euroiksi muutettuna koko kuukauden sähkölaskuun tulee noin 10snt lisäys kuukaudessa eli ei juuri mitään. 

Ilmansuodatuksen osalta Mobair 2030S venttiilissä on suodatin, joka estää esimerkiksi siitepölyn ja muiden epäpuhtauksien tuloa huoneilmaan. Suodattimen vaihto on helppoa, mutta se pitäisi tehdä pari kertaa vuodessa, jotta suodatin toimii parhaalla mahdollisella tavalla.  

Finluft FLS20 lämmittävä korvausilmaventtiili 

Finluft FLS20:n toimintaperiaate on samankaltainen kuin Mobairinkin eli siinä on puhallin, joka puhaltaa ilmaa huoneen yläosaan sekoittaen näin kylmän ulkoilman lämpimään sisäilmaan, jolloin vedontunne vähenee. 

Hyvänä puolena Finluftissa on se, että venttiilistä tuleva ilmamäärä on tasaisempi ja suurempi kuin tavallisilla korvausilmaventtiileillä, sillä sähköinen puhallin varmistaa, että ilmaa tulee koko ajan sisään. 

Huonona puolena on tietysti pieni puhaltimen hurina ja mahdollinen huoneen ylipaineistuminen, jos ilmaa ei poistu riittävästi. 

Finluft FLS20S toimii myös sähköllä ja sen kulutus on sama 1W eli euroina noin 10snt/kk. 

Ilmansuodatuksen osalta Finluft FLS20S venttiilissä on suodatin, joka estää esimerkiksi siitepölyn ja muiden epäpuhtauksien tuloa huoneilmaan. Suodattimen vaihto on helppoa, mutta se pitäisi tehdä pari kertaa vuodessa, jotta suodatin toimii parhaalla mahdollisella tavalla.  

Korvausilmaventtiilit tuuletusluukkuun 

Helpoin paikka korvausilmaventtiilin asennukselle on tuuletusluukku. Tässä on huomioitava kuitenkin, että asennuspaikaksi ei käy tuuletusikkuna vaan nimenomaan luukku (ikkunaan kun on aika vaikea porata reikää).  

Tuuletusluukkuihin laskuristamme saa hinnan pariin eri venttiilivaihtoehtoon eli joko Velco VTR-100 tai Vilpe Wive 100 tuuletusluukkuun.  

Nämä ovat periaatteessa muutoin tasan samat tuotteet kuin ulkoseinään tarkoitetut versiot paitsi, että näissä venttiilin pituus on luukun paksuinen eli noin 5cm, kun taas ulkoseinään asennettavat ovat ulkoseinän paksuisia pituudeltaan eli noin 20 – 40cm. 

Velco VTR-100 lämpötilan mukaan säätyvä korvausilmaventtiili 

Velco VTR-100 on Suomen suosituimman korvausilmaventtiilimallin Velco VLR-100:n tuuletusluukkuun tarkoitettu versio. 

Se säätyy lämpötilan mukaan eli lämpimällä kelillä tulee enemmän ilmaa ja viileällä kelillä taas vähemmän, vähentäen näin vedontunnetta. 

Ilmansuodatuksen osalta Velco VTR-100 venttiilissä on suodatin, joka estää esimerkiksi siitepölyn ja muiden epäpuhtauksien tuloa huoneilmaan. Suodattimen vaihto on helppoa, mutta se pitäisi tehdä pari kertaa vuodessa, jotta suodatin toimii parhaalla mahdollisella tavalla.  

Vilpe Wive 100 säädettävä korvausilmaventtiili tuuletusluukkuun 

VIlpe Wive 100:sta on tarjolla myös tuuletusluukkuun tarkoitettu versio, joka on muutoin sama malli, mutta siinä venttiilin pituus on lyhennetty sopivaan tuuletusluukun mittoihin. Venttiili on muutoin samantyyppinen toiminnallisuuksiltaan kuin Velco, paitsi siinä on neliskanttinen luukku, josta korvausilma tulee. Tästä isoin hyöty on, että se ohjaa luontaisesti korvausilman suuntaa kohti huoneen kattoa, missä on lämpimintä ilmaa, jolloin kylmä ilma sekoittuu lämpimän ilman kanssa. Tällöin vedontunne vähenee, kun kylmäilma ei suoraan puhalla venttiilistä lattialle viilentämään jalkojasi. 

Lisäksi luukku on mahdollista verhoilla seinään paremmin piiloon esimerkiksi tapetoimalla tai maalaamalla luukku seinän sävyiseksi. 

Ilmansuodatuksen osalta Vilpe Wive 100 venttiilissä on suodatin, joka estää esimerkiksi siitepölyn ja muiden epäpuhtauksien tuloa huoneilmaan. Suodattimen vaihto on helppoa, mutta se pitäisi tehdä pari kertaa vuodessa, jotta suodatin toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Korvausilmaventtiilit ikkunaan  

Ikkunan yläosa on kolmas vaihtoehtoinen paikka asentaa korvausilmaventtiilejä. Usein ostettaessa uusia ikkunoita on ikkunoihin jo etukäteen asennettu korvausilmaventtiilit, mutta mikäli sinun ikkunoistasi puuttuu korvausilmaventtiilit niin laskuristamme saat laskettua hinnan ja tilattua jälkikäteen asennettavat korvausilmaventtiilit ikkunaasi. 

Ikkunan yläosa on usein järkevä vaihtoehto asennuspaikaksi erityisesti kerrostaloissa, missä korvausilmaventtiilien asennus muutoin voisi olla haastavaa, koska se muuttaisi koko kerrostalon ulkoasua, kun seiniin tulisi kasa venttiileitä. Rakoventtiilit ovatkin näissä järkevä vaihtoehto, sillä nämä voidaan asentaa huoneiston sisäpuolelta eikä näistä tule julkisivuun näkyviä muutoksia. 

Mallistossamme on kaksi eri rakoventtiilimallia Biobe VS-B ja Fresh. 

Biobe VS-B rakoventtiili 

Biobe VS-B on säädettävissä oleva rakoventtiili ikkunan yläosaan. Mitoitamme venttiilin koon ikkunasi mukaan (saatavilla olevat koot ovat 20, 30, 40, 50 ja 60cm leveä). Lähtökohtaisesti asennetaan Biobe VS-B 60 mallia, sillä pääosin ikkunat ovat sen verran leveitä, että isoin koko mahtuu. Tällöin on järkevintä asentaa isoin koko, sillä yleensä tavoitteena on saada mahdollisimman paljon korvausilmaa sisään. 

Biobessa korvausilma-aukko on suunnattu ylöspäin. Ajatuksena on, että ulkoa tuleva korvausilma sekoittuu tällöin lämpimän sisäilman kanssa ennen laskeutumistaan lattiatasolle, mikä vähentää vedontunnetta. 

Ilmansuodatuksen osalta Biobe VS-B venttiilissä on vakiona karkeasuodatin. Siihen on hankittavissa myös tehosuodatin sekä allergiasuodatin, joilla voidaan lisätä suodatustehoa vähentämättä kuitenkaan ilmamäärää. 

Fresh rakoventtiili 

Fresh rakoventtiileistä on tarjolla kaksi eri kokoa Fresh 32 ja 40, jotka ovat luonnollisesti 37cm ja 49cm leveitä. Mitoitamme venttiilin koon ikkunasi mukaan, mutta lähtökohtaisesti valtaosaan ikkunoista menee isompi Fresh 40 rakoventtiili. 

Fresh 40 venttiilissä rako on muotoiltu suuntaamaan ylöspäin, jolloin korvausilma sekoittuu lämpimän sisäilman kanssa ennen kuin se laskeutuu alas lattian tasolle, vähentäen näin vedontunnetta. 

Ilmansuodatuksen osalta Fresh venttiilissä on vaihdettavissa ja pestävissä oleva vakiosuodatin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voit valita laskurissa remontin aloitusajankohdan. Yleensä vapaita aikoja on noin 3 viikon päästä tilaushetkestä. Korvausilmaventtiilien osalta kaikki korvausilmaventtiilit ovat varastotuotteita eli näissä ei ole toimitusaikoja. 

Mikäli tilaat samassa remontissa myös muita palveluja, joissa on toimitusajallisia tuotteita esim. parketteja pitkillä toimitusajoilla niin tällöin remontin toteutusajankohta sovitaan, kun toimitusajat eri tuotteille on saatu varmistettua. 

Voit varata tästä Teams-palaveriajan, jossa autamme sinua korvausilmaventtiilien asennuksen sekä muiden remonttitarpeiden laskemisessa. 

Korvausilmaventtiilien asennus laskutetaan töiden valmistumisen jälkeen. 

Mikäli tilaat isomman remontin, teemme erikseen maksuerätaulukon, jolloin maksat remontin sen valmistumisen mukaan. 

Korvausilmaventtiilin mallin valinta on osittain makuasia ja osittain riippuvainen tarpeesta. Yksinkertaistetusti ajattelisin seuraavasti: 

 • Jos kaipaat huoletonta korvausilmaventtiiliä, ota Velco VLR-100 tai Vilpe Wive 100 
 • Jos moottorin hurina ei haittaa, ota Finluft FLS20 tai Mobair 2030S 
 • Jos asut kerrostalossa, ota rakoventtiili Biobe VS-B tai Fresh  
 • Jos sinulla on tuuletusluukkuja, mieti ottaisitko näihin luukkuihin tarkoitetut korvausilmaventtiilit 

Jos kotisi ilmanvaihto on painovoimainen tai hoidettu koneellisella poistolla, sinun kotonasi tulisi olla korvausilmaventtiili jokaisessa asuinhuoneessa eli makuuhuoneissa sekä olohuoneessa. 

Mikäli kodissasi on isoja huoneita, mitoitusperusteena käytetään usein sitä, että korvausilmaventtiilejä tulisi olla 1kpl /20m2 kohden. 

Jos laskurista löytyy lähes kaikki remonttitarpeesi, mutta kuitenkin jotain pientä jää puuttumaan, voit kirjoittaa toiveesi lisätietoja kenttään. Käymme nämä vielä yhdessä läpi tilausvahvistuksen yhteydessä ja pyrimme toteuttamaan lisätoiveesi 😊

Hyvä ja aiheellinen kysymys. Kaikkihan meistä tietävät, että remontit aika ajoin menevät pieleen, joten on syytä myös miettiä, miksi näin on käynyt ja miten tämän voisi estää. 

Välttääksemme ongelmat sinun korvausventtiilisesi asennuksessa, meillä on käytössä tarkastuslistat, joiden avulla asentaja tarkastaa tehdyt työvaiheet aina ennen seuraaviin siirtymistä. Näin vältetään ja reagoidaan tarvittaessa heti yleisimpiin ongelmiin. 

Tyypillisimpiä virheitä korvausilmaventtiilien asennuksessa ovat: 

 • Venttiili on asennettu väärään paikkaan 
 • Venttiiliä ei ole tiivistetty höyrynsulkuun 
 • Roskat on jäänyt siivoamatta 

Näihin ja moniin muihin tyypillisimpiin virheisiin käyttämämme asentajan tarkastuslistat ovat toimiva ratkaisu, sillä asentaja itse tarkastaa ennen työn etenemistä, ettei näitä viheliäisiä ongelmia pääse syntymään. 

Korvausilmaventtiilin asennus on avaimet käteen toimitus. Saat valikoitua laskuristamme haluamasi korvausilmaventtiilityypin asennettuna. Mikäli asennuspaikka on tiili- tai betoniseinään niin hintaan sisältyy myös tarvittavat timanttiporaukset. 

Shopping Cart