fbpx
Verkkoremontti

Remontti Kauniainen

Remonttipalveluihimme Kauniaisissa kuuluvat kaikki sisäremonttityöt. Muun muassa lattiaremontti, seinien maalaus, sisäkaton maalaus, sisäovien vaihto sekä väliseinien rakentaminen ja purku.

Luotettavaa remontointia Kauniaisissa

Verkkoremontti on Kauniaisissa toimiva remonttifirma, josta saat remontillesi hinnan suoraan verkkokaupasta. Voit myös pyytää meidät perinteisesti suunnittelukäynnille, jonka jälkeen saat tarjouksen työllesi.

Verkkoremontti Oy - Sinun remonttifirmasi Kauniaisissa

Olemme halunneet muuttaa remonttialaa tuomalla remonttien hinnat suoraan verkkokauppaan, jotta sinulla remontin teettäjänä olisi helpompi lähteä toteuttamaan unelmiesi remonttiprojektia.

Ei siis enää mysteerishoppailua, jolloin käytät paljon aikaa remontin tekijöiden kanssa projektista neuvotteluun ennen kuin sinulla on edes hintaa tiedossa.

Halusimme kääntää tämän toisinpäin, jotta sinä remontin teettäjänä tiedät jo etukäteen, ennen ensimmäistäkään yhteydenottoa, remonttisi hinnan. Tällöin olemme jo heti alkumetreillä samalla sivulla ja myös sinä tiedät, miten eri vaihtoehdot remontin toteutuksessa vaikuttavat hintaan.

Verkkokauppa vai suunnittelukäynti?

Verkkokauppaostaminen on nykyaikaa ja olemme remonttiverkkokaupallamme halunneet tehdä sinulle remontin ostamisen helpoksi. Voit rauhassa omalla kotisohvallasi lisätä haluamasi remonttipalvelut ostoskoriin, vertailla eri vaihtoehtoja ja tilata haluamasi remontin, vaikka sunnuntaiaamuna kahvikupposen äärellä.

Jos kuitenkin kaipaat perinteisempää remontin ostokokemusta, voit varata myös ilmaisen suunnittelukäynnin, jolloin voimme käydä remonttitarpeesi läpi paikan päällä. Saat myös asiantuntevat neuvot ja tämän jälkeen perinteisen tarjouksen haluamastasi työstä.

Suunnittelukäynti sopii sinulle erityisesti silloin, jos et löydä juuri haluamiasi palveluja suoraan verkkokaupastamme tai sinulla on muuta tarkempaa kysyttävää remonttisi toteutuksesta.

Miksi valita Verkkoremontti?

Remontin tekijän valinta on usein vaikeaa. Tässä syitä miksi valita lämminhenkinen perheyrityksemme tekemään juuri sinun unelmiesi remonttia:

  1. Kilpailukykyinen hinta suoraan netistä
  2. Helppo tilaus
  3. Kirjallinen urakkasopimus ja kaikki tiedot siitä, miten remontti tullaan toteuttamaan
  4. Apua remontin suunnitteluun ja tarvittaessa remonttisuunnitelma taloyhtiölle
  5. Laatuasiat hoidossa
  6. Kattava dokumentaatio
  7. Nopea remontin aloitus haluamanasi päivänä

Tarkemmin meidän arvoihimme, 18 vuoden remonttikokemuksen tuomiin oppeihin, joilla varmistetaan sinun remonttisi onnistuminen ja ajatuksiimme, miten sinun remonttisi toteutettaisiin voit tutustua sivustollamme.

Miten remonttiprojekti etenee meidän kanssamme?

1. Verkkokauppatilaus tai suunnittelukäynti

Verkkokauppa: Helpoin ja nopein tapa saada remonttiprojekti käyntiin on tehdä tilaus verkkokauppamme kautta.

Suunnittelukäynti: Pyytäessäsi meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, käymme remonttiprojektisi paikan päällä yhdessä läpi.

2. Sovitaan tarkemmin toteutuksen yksityiskohdista

Verkkokauppa: Voit varata Teams palaverin tai soitamme sinulle ja käymme vielä tilauksesi läpi ja varmistamme, että kaikki on huomioitu ja verkkokaupan kiinteä hinta kattaa kaiken haluamasi.

Suunnittelukäynti: Saat työllesi tarjouksen, jossa on eritelty tarkasti mitä työ sisältää, kauanko se kestää sekä saat kiinteän hinnan työlle.

3. Kirjallinen urakkasopimus

Kun olemme yhdessä varmistaneet, että kaikki on kunnossa, saat urakkasopimuksen sähköisesti allekirjoitettavaksi.

4. Hankinnat

Teemme tarvittavat hankinnat remonttiasi varten. 

Mikäli olet tilannut tuotteita, jotka vaativat määrien tai koon mittausta esimerkiksi väliovien vaihdon tai lattiaremontin niin tulemme tarvittaessa paikan päälle tekemään tarkistusmittaukset, jotta saamme tilattua oikeat materiaalit ja tarvikkeet sinun remonttiisi. 

5. Remontti

Remontin alussa luovutat remonttikohteen avaimen meille ja aloitamme suojaustyöt, joilla varmistetaan, että remontin ulkopuoliset alueet eivät vahingoitu.

Remontin edetessä saat päivittäin valokuvia työn edistymisestä sekä voimme puolin ja toisin kysellä, jos on jotain mikä askarruttaa työn toteutuksessa.

6. Loppusiivous ja lopputarkastus

Remontin valmistuttua remontteihimme kuuluu aina loppusiivous, jolloin imuroimme ja pyyhimme remonttialueen sekä viemme roskat mennessämme.

Lopuksi teemme yhdessä lopputarkastuksen, jossa varmistamme, että kaikki on tehty juuri niin kuin pitää.

Saat lopputarkastuksen jälkeen vielä valokuvallisen loppuraportin, jossa on valokuvattu kaikki peittyneet työvaiheet, listaus käytetyistä materiaaleista ja muut tiedot remontin toteutuksesta, jotta sinulla on mustaa valkoisella siitä mitä remontissa on tehty ja miten.

Sinun remonttiprojektisi käyntiin?

#image_title

Kun haluat remontin käyntiin kotonasi, helpoin tapa on tilata haluamasi remontit suoraan verkkokaupastamme, jonka jälkeen käymme vielä tilauksesi läpi yhdessä kanssasi.

Jos kaipaat apuja tilaukseen tai haluat keskustella remonttisi sisällöstä, toteutuksesta tai muusta tulevaan pintaremonttiin liittyvästä, voit varata myös ilmaisen etäpalaveriajan tai suunnittelukäynnin remonttikohteellasi.

Remonttiverkkokauppa Kauniainen

Vielä lyhyesti, miten remontti etenee kanssamme?

Vielä lyhyesti, miten remontti etenee kanssamme?

Shopping Cart