fbpx
Verkkoremontti

Aliurakoitsijaksi

Oletko työstäsi kehuja kerännyt remontti- tai LVIS-alan yrittäjä, joka haluaisi keskittyä varsinaiseen tekemiseen tarjouslaskennan sijasta?

Etsimme tiimiimme ammattiremontoijia, jotka sitoutuvat tuottamaan parasta mahdollista laatua asiakkaillemme. Sopimusurakoitsijanamme pääset toteuttamaan remonttejamme ilman tarjouskilpailuja ja usein iltoihin venyviä tarjouslaskentoja. Saat meiltä käyttöösi valmiit prosessit ja tuen ja voit keskittyä juuri sinun intohimoosi – remontointiin.

... liity mukaan tiimiimme ja pääset luomaan ensiluokkaisia remonttikokemuksia Suomen parhaiden tekijöiden joukossa

Saat sopimusurakoitsijana kilpailukykyisen korvauksen työstäsi ilman, että käytät omaa aikaasi työmaiden katselmuksiin ja tarjouslaskentaan. Eli sinulle tämä tarkoittaa vähemmän ajankäyttöä muuhun kuin varsinaiseen tekemiseen, ja saat rauhassa keskittyä juuri siihen työhön, josta nautit eniten. Palkkioperiaatteemme perustuu rakennusalan TES:iin ja on aina vähintään 2x TES:in urakkahinnoittelun mukainen. Lisäksi erinomaisista asiakaspalautteista maksamme bonukset päälle.

Hyödyt sinulle

Saat työt suoraan ilman kilpailutusta, ei enää tarjouslaskentaa

Voit valita itse sinun aikatauluihisi sopivat työt

Ei enää tarjouslaskentaa

Työnjohtomme hoitaa paperityöt esim. taloyhtiöiden ja tilaajien kanssa

Saat valmiit prosessimme käyttöösi

Pääset keskittymään tuottavaan työhön

Mitä odotamme sinulta?

5 tähden asiakaspalvelua

Ensiluokkaisia remonttitaitoja

Hoidat työsi itsenäisesti ja siivoat jälkesi

Valokuvallista dokumentaatiota tehdyistä töistä

Tilaajavastuu.fi jäsenyyttä

Hae sopimusurakoitsijaksi

Päästäksesi mukaan täytä alla oleva lomake niin olemme sinuun yhteydessä ja käydään yhdessä läpi, olisimmeko sopivat remonttikumppanit.

Jos sinulla on kysyttävää niin voit myös soittaa suoraan Katariinalle 050 548 2791 tai lähettää sähköpostia katariina.laine@verkkoremontti.fi

Shopping Cart