fbpx
Verkkoremontti

Kosteusmittaus

Hintalaskuri

Keittiö
WC
Kylpyhuone ja sauna
Asuinhuoneet
Kyllä
En

Verkkokauppa remonttialalla?

Verkkokauppatilaus on täysin riskitön palvelu, jonka haluamme tarjota asiakkaillemme

Tarkistamme tilauksen kanssasi puhelimitse tai paikanpäällä
Pääset muokkaamaan tilaustasi halutessasi vielä yhdessä meidän kanssamme
Maksu tapahtuu vasta remontin valmistuttua. Tai jos kyseessä on isompi remontti, erikseen sovittavien maksuerien mukaan
Lopullinen tilaus astuu voimaan vasta kun olemme yhdessä allekirjoittaneet urakkasopimuksen

Pääset siis nauttimaan siitä ihan perinteisestä remonttipalvelusta ilman työlästä tarjouspyyntörumbaa. Halutessasi voit myös jättää meille tarjouspyynnön. Lomakkeeseen pääset klikkaamalla tästä. 

#image_title

Mietityttääkö joku remontissasi? Soita ja kysy apua suoraan Theolta 050 512 3240 tai varaa ilmainen suunnittelukäynti klikkaamalla tästä.

1
Tilaa kosteusmittaus verkkokaupasta
2
Käydään läpi tilauksesi Teams-palaverissa tai puhelimitse
3
Kohdekäynti ja tilattujen tilojen kartoitus
4
Kosteuskartoitusraportin kirjoitus ja toimitus

Meistä sanottua

Elina Pallas
17. Kesäkuu, 2024
Tehokasta tekemistä, työ hieman haastavassa kohteessamme valmistui jopa sovittua nopeammin.
Helena Aitio
24. Toukokuu, 2024
Teetin pienen korvausilmaventtiiliremontin. Työ tehtiin ripeästi, huolellisesti ja siististi. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa.
Katri Vermas
5. Maaliskuu, 2024
Kaikki sujui kuin tanssi! Palvelu oli nopeaa, sopimus selkeä, työn jälki erittäin siistiä. Asiakas kohdattiin ystävällisesti ja kohteliaasti. Raikkaista seinistä kiittäen!
Tommi Timoharju
7. Helmikuu, 2024
Teetimme Verkkoremontilla talomme pintaremontin, eli seinien maalaukset, kovapuulattian asennuksen sekä ikkuna-, ovi- ja jalkalistojen laiton. Työtehokkuus oli rivakkaa, kommunikointi urakoitsijan kanssa erittäin helppoa, asianmukaista, nopeaa ja kohteliasta. Jos urakan aikana mielestämme jokin työvaihe oli laadultaan semmoista, että emme sitä hyväksyneet, urakoitsija kuunteli kaikki huomiomme ja tuli kiitettävästi vastaan ja korjasi asian niin että lopputulos oli laadultaan sellaista että miellytti tilaajaa. Urakoitsija myös ehdotti vaihtoehtoisia ratkaisuja, kuten kynnyslistojen valinta, jos huomasi että oma näkemyksemme asiasta ei tulisi teknisesti toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.
Matti Vilhunen
31. Tammikuu, 2024
Kylpyhuoneen lopputulos on juuri sellainen kuin mielikuvissani ajattelin. Tarjous oli selkeä. Tekijällä oli malttia tehdä harvinaisemmat ja haastavat materiaalivalinnat tarkasti.
Elina Kirvelä
19. Tammikuu, 2024
Teetin pienen, mutta haastavan tilan maalauksen Verkkoremonteilla ja olipa helppoa! Työ oli tehty laadukkaasti ja erittäin siististi laskurin antamalla kelpo hinnalla ja selkeällä urakkasopimuksella noin viikossa siitä, kun täyttelin laskurin. Ihan mahtava palvelu ja ainakin minun kohdalla hyviä tekijöitä matkassa ☺️
Mikko Kytölä
20. Marraskuu, 2023
Homma toimi alusta loppuun kuten sovittiin. Ostaminen oli helppoa ja nopeaa, laatu hyvää ja loppulasku sovitun mukainen.

Kosteusmittaus lyhyesti 

Kosteusmittauksessa kosteuskartoitetaan halutut kohdat kodistasi.  

Laskurissa on tarjolla yleisimmät kartoitusta kaipaavat kohdat eli kylpyhuoneet, vessat, keittiöt ja asuinhuoneet. Mikäli sinulla on jokin muu kartoitusta kaipaava tila, valitse muu tila. 

Kosteusmittaus toteutetaan pintakosteusmittauksella eli mittauksessa ei rikota mitään rakenteita vaan pintakosteusmittarilla havainnoidaan rakenteiden kosteutta.  

Mittari pystyy havaitsemaan jopa 10cm syvyydellä olevan kosteuden, ja siten kosteuskartoituksella saadaan hyvä kuva siitä, onko mitattavalla alueella kosteutta. 

Samalla havainnoidaan myös muut mahdollisesti kosteusvaurioita aiheuttavat ongelmat. Näistä voit lukea tarkemmin välilehdiltä. 

Saat kartoituksen jälkeen valokuvallisen raportin sekä korjaus- ja toimenpidesuositukset kirjallisesti. 

Kosteusmittauksen hinta sisältää kaikki kartoitukseen liittyvät kulut kuten matkakulut, mittaukset ja raportoinnin. 

Kosteusmittaus hinta

Kosteusmittauksen hinta, jonka saat hintalaskurista, on kokonaishinta työlle sisältäen:

 • Kosteusmittauksen pintakosteusmittarilla
 • Matkakulut
 • Raportin
 • Tarvittaessa toimenpide-ehdotukset ja suositukset

Eli hinta on täydellinen ”avaimet käteen” hinta kosteusmittaukselle.

Kylpyhuoneen kosteusmittaus 

Kylpyhuoneen kosteusmittauksessa kartoitetaan tilan kunto pintakosteusmittarilla sekä tarkastetaan tarkastuslistan mukaisesti tyypillisimmät rakenteista löytyvät viat. 

Suurin riskialue märkätiloissa on yleensä lattiakaivon ympäristö sekä suihkun alue, joka kartoitetaan tarkasti koko alueeltaan. Muita riskinpaikkoja kylpyhuoneissa ovat vesipisteiden läheiset kohdat sekä alueet, joissa vesi pääsee lammikoitumaan puutteellisten kaatojen takia. Keskitymme mittauksessa näihin riskialueisiin ja lisäksi pistokoemaisesti tarkastamme koko aluetta.  

Ennen kylpyhuoneen kosteusmittausta olisi hyvä, että kylpyhuoneessa ei käydä suihkussa vuorokauteen, jotta kosteusmittauksessa saadaan mahdollisimman luotettavat mittaustulokset. 

Vikojen tarkastuslista 

Kosteuskartoituksen yhteydessä tarkastamme lisäksi kaikki yleisimmät puutteet kylpyhuoneista ja toimitamme näistä raportin tilaajalle.  

Tarkastuskohteita ovat 

 • Silikonien kunto 
 • Lattiakaivon kunto ja kiristysrengas 
 • Tulvakynnyksen kunto 
 • Lattian kaadot 
 • Onko vesisulkuja ja onko ne merkitty 
 • Vesikalusteiden toiminta ja kiinnitykset 
 • Pintaputkien asianmukaiset kiinnitykset 
 • Alakattoluukut ja näiden merkinnät 
 • Kylpyhuoneen vikavirtasuojausten toiminta 

Keittiön kosteusmittaus 

Keittiön kosteusmittauksessa mittaamme ja kartoitamme keittiön alueen pintakosteusmittarilla sekä tarkastamme tarkastuslistan mukaisesti kaikki tyypillisimmät viat keittiön rakenteissa. 

Keittiön kosteusvauriot keskittyvät tyypillisesti allaskaappiin, keittiön alakaapistojen sekä astianpesukoneen ja kylmälaitteiden alle. Mikäli keittiössä on ollut vesivuotoja, kosteutta on usein levinnyt lattian alle. Tarkastamme myös tämän kosteusmittauksen yhteydessä. 

Keittiön kosteuskartoitusta varten sinun ei tarvitse erikseen valmistautua. Riittää, että varmistat allaskaapin olevan tyhjä, jotta se saadaan tarkastettua. 

Vikojen tarkastuslista 

Keittiön kosteusmittauksen yhteydessä tarkastamme myös muut tyypilliset viat keittiössä kuten 

 • Vesikalusteiden toiminta 
 • Keittiön vesihanan rajoittimet 
 • Keittiön vesiputkien kiinnitykset 
 • Keittiön silikonisaumat 
 • Keittiön pesuallaskaapin vuodon ohjaukset 
 • Astianpesukoneen vuodon ohjaukset 

Asuintilojen kosteusmittaus 

Asuintilojen kuten makuuhuoneiden, olohuoneen ja eteisen kosteusmittauksessa keskitytään erityisesti lattiapintoihin, joihin kosteusvauriot tyypillisimmin syntyvät. Myös seinien kosteudet mitataan, mutta näissä ei tyypillisesti ole kosteusvaurioita lukuun ottamatta maantasolla tai kellarikerroksissa olevia huoneita, joissa voi olla esimerkiksi maaperästä noussutta kosteutta. 

Asuintiloissa ei tyypillisesti ole mitään erityisiä tarkastuksen kohteita. Mikäli tiloissa on esimerkiksi vesiposteja tai muita vesipisteitä niin näiden toiminta tarkastetaan kartoituksen yhteydessä. 

Kosteusmittaus taloyhtiölle 

Taloyhtiön kosteusmittauksessa on tarkoitus usein yksittäisen huoneiston sijaan saada raportti kaikkien asuntojen kunnosta, jotta saadaan selvyys siitä, missä kunnossa taloyhtiön eri asunnot ovat. 

Taloyhtiön on järkevää teettää kosteusmittauksia huoneistoihin säännöllisesti (yleensä 10 vuotta on hyvä tarkasteluväli), jotta tiedetään, missä kunnossa asuntojen märkätilat ja muut mahdolliset riskipaikat esimerkiksi keittiöt ovat. 

Jos tilaat kosteuskartoitukset kerralla useampaan huoneistoon, saat yksittäisten huoneiden kosteuskartoitusten lisäksi koontiraportin kaikkien huoneistojen kunnosta. Tällöin saat kokonaiskuvan taloyhtiön rakenteiden kunnosta. 

Saat useamman asunnon kosteuskartoituksen hinnan tekemällä jokaiselle asunnolle oman laskennan.  

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kosteusmittauksen toimitusaika on noin 1 – 2 päivää kartoituksesta ja kartoituksen voimme toteuttaa yleensä seuraavana työpäivänä tilauksesta. 

Kosteusmittaus laskutetaan raportin toimittamisen jälkeen. 

Laskuri ei kysy märkätilojen määrää, koska saat kaikki kodissasi olevat vessat ja kylpyhuoneet kartoitettua samalla tilauksella. Jos kuitenkin tilaat kartoituksen useampaan eri huoneistoon tai esimerkiksi kotisi pihapiirissä olevaan toiseen rakennukseen, tee näille kaikille oma laskenta.  

Kosteusmittaus on “avaimet käteen” -toimitus. Kosteusmittauksen hinta sisältää kaikki kartoitukseen liittyvät kulut kuten matkakulut, mittaukset ja raportoinnin. 

Shopping Cart