fbpx
Verkkoremontti

Pintaremontti

Kaipaavatko seinäsi uutta maalia? Lattiat voisi jo uusia? Ehkä sisäovia pitäisi vaihtaa?

Me hoidamme kaikki sinun pintaremonttitarpeesi kuntoon!

Hinnat kaikille remonteille saat kätevästi suoraan verkkokaupastamme

Saatat miettiä, että pintaremontti on työläs teettää ja remonttitarjouksia saa odotella päiviä tai viikkoja. Koitat sopia katselmuskäyntejä ja jäät tämän jälkeen odottelemaan tarjouksia, joita tulee jos tulee.

Olemme halunneet tehdä tähän remonttialan kivikautisuuteen muutoksen ja saat hinnat suoraan verkkokaupastamme.

Remonttiverkkokaupassamme voit itse valikoida mitä sinun remonttisi sisältää. Voit vertailla mitä eri materiaalivaihtoehdot tai työsisällöt maksavat, mikä on työn kesto ja miettiä mikä aloitusajankohta sopii sinun aikatauluihisi sekä pääset tietysti myös tilaamaan remontin, vaikka tältä istumalta.

Jos et kaipaa sen enempää selittelyjä, verkkokauppaamme pääset tästä.

Jos haluat kuitenkin lukea tarkemmin, miten voimme palvella sinua niin jatka lukemista.

Mitä sinun pintaremonttisi voisi sisältää?

Tehosteseinän maalaus

Sisäovet ja kalusteasennukset

Pintaremontti on yksi parhaista tavoista päivittää ja parantaa kodin ulkonäköä ja arvoa. Se voi olla suhteellisen edullinen tapa tuoda uutta elämää vanhoihin tiloihin. Kuitenkin ilman oikeaa suunnittelua ja valmistelua, pintaremontti voi muuttua stressaavaksi ja kalliiksi projektiksi. Tässä artikkelissa käymme läpi pintaremontin askel askeleelta, jotta voit varmistaa onnistuneen projektin.

Löydät verkkokaupastamme kaikki yleisimmät pintaremonttityöt hintoineen eli voit vaikka tältä istumalta katsoa mitä sinun pintaremonttisi maksaisi.

Sivun sisältö

Haluatko päästä vauhdilla eteenpäin?

Laske pintaremonttisi hinta verkkokaupassamme

Pintaremontin suunnittelu

Pintaremontin suunnittelu alkaa usein jo omassa mielessä kauan ennen kuin tartutaan ruutupaperiin, Exceliin, Googleen tai muuhun työkaluun, jonka avulla pintaremontti alkaisi konkretisoitumaan.

Usein varsinkin uutta asuntoa tarkastellessa, silmiin osuu kohtia, joille mahdollisesti pitäisi tehdä jotain. Jossain huoneessa pitäisi maalata seinät ja laittaa lattiat kuntoon tai kylpyhuone kaipaisi remonttia.

Pidempään samassa kodissa asuneilla ajatus remontista on usein kehkeytynyt elämisen myötä. Ehkä ne kodin 20 vuotta vanhat pinnat kaipaisivat jo pientä päivitystä nykyaikaan.

Usein siis ainakin pintaremontin suuntaviivat ovat jo muodostuneet mielessä, mutta mitä tulee ottaa huomioon ja miten viedä omat ajatukset käytäntöön?

#image_title

Ensimmäisenä kannattaa vähän listailla ylös sitä, mitä toivoisi pintaremontiltaan. Eli riittääkö, että maalataan pinnat kuntoon, pitäisikö lattia vaihtaa vai olisiko kenties tarvetta tehdä väliseinää tai purkaa väliseiniä, jotta tiloihin saataisiin avaruutta?

Apuna pohdinnoissa monet käyttävät esimerkiksi Instagramin sisustustilejä, sisustusblogeja ja lehtiä. Jos kaipaat jotain luovempia ideoita niin sisustussuunnittelijakin voi olla hyvä vaihtoehto.

Kun suuntaviivat alkavat hahmottua, on aika miettiä toteutusta. Jos mieleen on putkahtanut jotain villimpiä rakenteellisiin asioihin vaikuttavia muutoksia niin on hyvä ottaa yhteyttä alan ammattilaiseen.

Pintaremonttiajatusten vieminen käytäntöön

Usein varsinkin toteutusvaihe tuntuu haastavalta, pitäisi kysellä urakoitsijoilta tarjouksia tai vaivata kenties sukulaisia. Enää ei tarvitse! Olemme luoneet sinulle helpomman vaihtoehdon ja voit tilata pintaremontin (koko paketin alusta loppuun) suoraan verkkokaupasta.

Verkkoremontin remonttiverkkokaupasta löydät kaikki pintaremonttipalvelut ja tarvittavat insinööripalvelut esimerkiksi kantavien seinien muutoksiin. Voit tehdä tilauksen suoraan kotisohvaltasi.

Mikäli haluat käydä remonttitoiveitasi läpi paikan päällä niin tämäkin onnistuu!

Pintaremontin materiaalit

Pintamateriaalit ovat iso osa onnistunutta pintaremonttia. Varsinkin lattioiden suhteen valinnanvaraa on valtavasti. Me asennamme kaikkien valmistajien lattiamateriaalit, oli kyseessä sitten parketti, vinyyli, laminaatti tai laatta.

Mikäli haluat päästä helpolla, olemme valinneet verkkokauppamme valikoimiin Suomen suosituimpia lattioita Pergolta, Kärshiltä, Tarkettilta ja Timberwiseltä. Jos valmiit valikoimamme eivät miellytä sinua niin voit valita myös minkä tahansa muun lattiamateriaalin ja joko hankkia sen itse tai voimme hankkia sen sinun puolestasi.

Maalisävyjen suhteen värien kirjo on myös laaja, mutta monet luottavat yleisimpiin valkoisen sävyihin, harmaaseen sekä tehostavat kenties jotain yksittäisiä seiniä räväkämmillä tehosteseinillä.

Maaleissa käytämme Tikkurilan maaleja ja Verkkokaupastamme löytyy valmiiksi suoraan valittavaksi suosituimpia sävyjä. Jos näistä ei löydy mieleistä niin voit valita myös minkä tahansa muun värisävyn Tikkurilan värikartasta.

Listat ovat harvemmin mielessä, mutta pintaremonttia tehdessä, etenkin lattian vaihdon yhteydessä on usein järkevää vaihtaa myös listat. Listojen osalta mallistostamme löytyy yleisimmät jalkalistatyypit, ja ne ovat suoraan Verkkokaupan laskurista valittavissa. Näidenkin osalta voit aina valita myös jonkun muun jalkalistamallin, jos kaipaat jotain tavallisesta poikkeavaa. Mikäli haluat vaihtaa sisäovia niin meidän mallistostamme löytyy Swedoorin sisäovet. Jos asut vanhemmassa ennen 1995 valmistuneessa talossa, tarjoamme mittatilausovimallistoa, koska tämän ikäisissä taloissa sisäovien mitoitus poikkeaa nykyisistä ovimitoituksista.

Milloin pintaremontti kannattaisi tehdä?

Usein paras hetki pintaremontille on silloin kun asunto on tyhjillään eli asunnon vaihtotilanteessa. Tällöin pintaremontti on kaikista helpoin toteuttaa, sillä kaikkiin pintoihin pääsee helposti käsiksi ja työt voidaan tehdä rivakasti ilman huonekalujen siirtelyä.

Mikäli haluat pintaremontin kotiin, jossa jo asut, on remontti usein järkevin toteuttaa osissa. Esimerkiksi puolet asunnosta ensin ja sitten toinen puolisko tai jos vain yksittäinen huone on remontin tarpeessa niin yksittäisen huoneen tyhjennys onnistuu usein kohtuudella, jotta pintaremontti saadaan toteutettua.

Verkkokaupastamme löydät tarvittaessa “huoneiston tyhjennys” -palvelun, jolloin siirrämme huonekaluja remontin edetessä siten, että saamme pintaremontin toteutettua tai voit tehdä tarvittavat kalusteiden siirrot itse, jotta remontti saadaan hoidettua.

Muutoin jos miettii pintaremontin ajoitusta niin varsinkin isommissa remonteissa vuoden vaihde voi olla järkevä ajankohta, sillä silloin on mahdollista jakaa kotitalousvähennys kahdelle vuodelle, jolloin isommassa remontissa saa maksimoitua verohyödyt.

Jos sinua mietityttää, kuinka usein pintaremontti olisi hyvä teknisesti ottaen tehdä, olemme koonneet alla olevaan taulukkoon eri pintojen tekniset käyttöiät ja huoltovälit.

Pintamateriaali Tekninen käyttöikä Huoltoväli
Maalipinnat
20 - 30 vuotta
Tapetit
20 - 30 vuotta
Parketti
25 - 40 vuotta
Hionta noin 10 - 15v välein
Mosaiikkiparketti
40 - 60 vuotta
Hionta noin 10 - 15v välein
Laminaatti
15 - 25 vuotta
Vinyylilattia
30 - 40 vuotta
Muovimatto
30 - 40 vuotta
Lautalattia
40 - 60 vuotta
Sisäovet
50 vuotta

Lähde KH 90-00403 Kiinteistön tekniset käyttöiät ja kunnossapitojaksot

Kuten jo taulukostakin näkee, pintamateriaalien käyttöiät ovat melko pitkiä. Ja moni, joka on selaillut Etuoven tai Oikotien vanhempia alkuperäiskuntoisia asuntoja huomaa, että jopa nämä käyttöiät on mahdollista ylittää.

Yleensä halu pintaremonttiin syntyy enemminkin siitä, että halutaan saada kodista oman näköinen tai nykyaikainen sen sijaan, että pinnat olisivat vain kulutettu loppuun.

Vai minkälaisessa kodissa sinä asut mieluiten?

#image_title

Pintaremontin hinta

Hinta kiinnostaa yleensä aina kun mietitään remontointia tai muuta hankintaa.

Verkkokaupastamme näet suoraan kaikki hinnat pintaremonttitöille juuri sinun kotiisi.

Mikäli valitset materiaalit meidän mallistostamme, saat kokonaishinnan koko työlle ”avaimet käteen” periaatteella.

Jos haluat itse valita materiaalit, laske tällöin remonttibudjettiisi mukaan myös materiaalien hinta. Huomioi myös, että esimerkiksi lattioissa täytyy olla noin 5 – 10% enemmän lattiamateriaalia ostettuna kuin lattiapinta-alan tarkka määrä, jotta lattiamateriaalin leikkauksista syntyvät hukat tulee huomioitua.

Tarkan hinnan juuri sinun kotisi pintaremontille saat verkkokaupastamme.

Kaipaatko apua pintaremontin sisällön tai hinnan kanssa?

Varaa etäpalaveriaika tai ilmainen suunnittelukäynti paikan päällä niin voimme käydä yhdessä läpi mieltäsi askarruttavat kysymykset

Asunnon pintaremontti taloyhtiössä

Valtaosa ihmisistä asuu taloyhtiöissä, jolloin pintaremonteissa pitää ottaa huomioon se, että vaikka asunto on sinun niin taloyhtiön hallitus antaa kuitenkin luvan remontillesi.

Luvan vaativia pintaremontteja on käytännössä sellaiset remontit, jotka voivat vaikuttaa taloyhtiön rakenteisiin tai muihin osakkaisiin. Käytännössä tällaisia töitä pintaremonteissa ovat lattian vaihto (mikä voi vaikuttaa askeläänien kuulumiseen alakertaan) sekä väliseinämuutokset (huonejärjestys saattaa muuttua tai osa seinistä saattaa olla kantavia väliseiniä).

Ilman taloyhtiön lupaa voidaan tehdä esimerkiksi maalaus- ja tapetointitöitä sekä sisäovien vaihdot, koska nämä vaikuttavat vain sinun asuntoosi.

Asbesti- ja remonttisuunnitelma

Remontoidessa ennen 1994 valmistuneita huoneistoja tulee ottaa huomioon myös se, että asuntoosi pitää mahdollisesti tehdä asbestikartoitus. Normaaleihin pintaremontteihin liittyen asbestia voi löytyä etenkin liimoista ja kiinnitysaineista, joita on käytetty tapettien, mosaiikkiparkettien, laatoitusten ja muovimattojen kiinnityksiin. Eli jos remonttiisi sisältyy näiden materiaalien purkutöitä kannattaa varautua asbestikartoitukseen.

Taloyhtiössä pintaremonttia suunnittelevalle helpotuksen sanana voimme kuitenkin sanoa, että me hoidamme remonttiluvan hankinnan tarvittaessa puolestasi. Samoin asbestikartoitukset löytyvät suoraan verkkokaupastamme.

Eli voit huoletta jatkaa remontista haaveilua ja viedä halutessasi haaveet myös käytäntöön verkkokaupassamme.

Omakotitalon pintaremontti

Omakotitalossa pintaremontti on taloyhtiömaailmaa suoraviivaisempi ja sitä kuvastaa ehkä parhaiten ajatus ”oma tupa oma lupa”. Eli pintaremontin teettäminen on huomattavasti suoraviivaisempaa omakotitaloissa kuin taloyhtiöissä, sillä lähtökohtaisesti melkein kaikkea voidaan tehdä ilman, että näille on mitään viranomaisvaatimuksia. Poikkeuksena tähän on kuitenkin se, että mikäli talosi on valmistunut ennen vuotta 1994 niin asbestikartoituksen tekeminen koskee myös omakotitalossa tehtäviä remontteja. Asbestia löytyy samoista materiaaleista kuin taloyhtiöissäkin eli erityisesti tapeteista, muovimatoista, laatoituksista ja muovimatoista. Samoin, jos pintaremontissasi tehdään kantaviin seiniin muutoksia niin näille on haettava erikseen rakennuslupa.

Pintaremontin laatu

Remontoinnin laatu puhuttaa ja kiinnostaa aiheena monia.

Voisimme tietysti mainostaa sinulle, kuinka laatu on ydinarvojamme tai näyttää kasan referenssikuvia (jotka ovat tietysti aina niistä parhaiten onnistuneista kohteista).

Sen sijaan meillä on tylsän insinöörimäinen lähestymistapa laatuun ja olemme määritelleet laadun SisäRYL 2013 – Rakennustöiden yleisten laatuvaatimuksien mukaan.

Löydät kaikkien palvelujemme hintalaskurisivuilta välilehden “Laatu”, jossa on suoraan määritelty mitä laatutasoa noudatamme. Käytännössä noudattamamme laatutaso on kaikissa töissä parasta A-luokkaa yleisten laatuvaatimusten mukaisesti määriteltynä. Eli lupaamme sinulle suoraan urakkasopimuksessa, että laatu on parasta luokkaa. Käytännössä yleisten laatuvaatimusten käyttö on ainoa tapa määritellä laatua rakennusalalla jotenkin selkeästi, jotta kaikki tietävät mistä puhutaan. Tämän takia olemmekin kokeneet sen järkeväksi tavaksi määritellä, mitä voit odottaa remontiltasi. Samaa tapaa tietysti käyttävät myös kaikki muut ammattirakennuttajatkin eli voit olla varma, että laatumme kestää katseen.

Pintaremontin dokumentointi

Kävimme ylempänä läpi, että teemme sinulle tai taloyhtiölle remonttisuunnitelman tarvittaessa sekä ajatuksemme laadusta, mutta miten konkreettisesti varmistamme laadun ja töiden toteutumisen kotonasi?

Tähän käytämme apuna valokuvallista dokumentointia. Kaikki peittyvät työvaiheet valokuvataan, jolloin sinulle jää remontin jälkeenkin tieto siitä, miten työt tehtiin.

Voit seurata remontin edistymistä yhteisessä Whatsapp ryhmässä, johon laitamme päivittäin kuvia remontin edistymisestä sekä remontin valmistuttua saat loppuraportin, josta selviää

 1. Alkutilanne
 2. Työvaiheet
 3. Valmis lopputulos
 4. Käytetyt materiaalit

Voit käyttää loppuraporttia hyödyksesi esimerkiksi asuntoa myydessäsi. Kun sinulla on selvä dokumentaatio siitä, miten työt on tehty, mitä materiaaleja on käytetty, mitkä olivat maalisävyt jne., on siitä selvää hyötyä asuntoa myydessä.

Toimintatapamme mahdollistaa myös sen, että sinun ei välttämättä tarvitse olla lainkaan paikan päällä remontin ollessa käynnissä vaan voit olla, vaikka aurinkotuolissa lomailemassa ja seurata silti, miten remonttisi etenee.

Ostamassa asuntoa
ja pintaremontin hinta mietityttää?

Yksi parhaita käyttökohteita verkkokaupallemme on se hetki, kun olet bongannut unelmien asunnon Etuovesta tai Oikotieltä, mutta se kaipaisi kenties pientä pintaremonttia.

Miksi valita Verkkoremontti pintaremonttiisi?

Olet jo aika kattavasti lukenut siitä, miten hoidamme sinun tulevan pintaremonttisi, mutta kertauksena vielä, mitä saat meiltä?

 1. Kilpailukykyinen hinta suoraan netistä
 2. Helppo tilaus
 3. Kirjallinen urakkasopimus ja kaikki tiedot siitä, miten remontti tullaan toteuttamaan
 4. Apuja remontin suunnitteluun ja tarvittaessa remonttisuunnitelma taloyhtiölle
 5. Laatuasiat hoidossa
 6. Kattava dokumentaatio
 7. Nopea remontin aloitus haluamanasi päivänä

Eli sinulle jää halutessasi vain valintojen ja tilauksen tekeminen verkkokaupassamme.

Jos meidän valikoimamme ei riitä sinulle ja kaipaat jotain juuri sinun unelmiesi pintamateriaalia, voit halutessasi tietysti valikoida myös omat materiaalit.

Usein kysyttyjä kysymyksiä pintaremontista

Milloin voitte aloittaa?

Verkkokaupassamme voit valita toivomasi aloituspäivän. Aloitus onnistuu yleensä 3 viikon päästä, mikäli valitsemasi tuotteet ovat varastotuotteita tai niissä on alle 3 viikon toimitusaika.

Mikäli tarvitset aloitusta nopeammin, valitse varastotuotteita tai nopealla toimituksella saatavia tuotteita ja ota suoraan yhteyttä Theoon 050 512 3240. Yleensä pystymme aloittamaan jopa viikon varoitusajalla.

Voit varata myös etäpalaveriajan tai suunnittelukäynnin, jossa voimme käydä läpi aikataulutoiveesi ja muut remonttiisi liittyvät käytännön asiat.

Itse hankkimasi materiaalit tulisi toimittaa remonttikohteelle viimeistään silloin, kun remontti alkaa, jotta saamme varmistettua, että remontti etenee ilman keskeytyksiä.

Jos sinulla on tuotteita, jotka ovat tulossa jo selvästi ennen remontin aloitusta ja kaipaat näille välivarastointia, voimme tarvittaessa välivarastoida myös sinun hankkimasi materiaalit varastollamme osoitteessa Ilvesvuorenkatu 20, Nurmijärvi.

Välillä taloyhtiöiden päätöksenteossa on vähän kitkaa rattaissa, mutta voimme tarvittaessa auttaa taloyhtiön remonttilupien kanssa.

Meillä on kokemusta sadoista remonteista taloyhtiössä ja puhumme tarvittaessa tekniselle isännöitsijälle sekä hallitukselle rakennusinsinöörien kieltä, jotta remontti saadaan alkamaan vauhdikkaasti.

Saat meiltä tarvittaessa myös rakennesuunnittelijan lausunnot väliseinien purkamiseksi, asbestikartoituksen, askeläänien äänitasojen tarkastelut ja muut tarvittavat dokumentaatiot, jotta taloyhtiön toiveet remontin osalta saadaan täytettyä.

Kaikki remontit toteuttaa omat työntekijämme sekä valikoidut hyväksi toteamamme alihankkijat.

Eli eroamme tässä tarjouspyyntöpalveluista ja töiden välittäjistä sillä, että asioit suoraan meidän kanssamme niin ennen remonttia, remontin aikana kuin remontin jälkeenkin.

Urakkasopimus tehdään siis sinun ja Verkkoremontti Oy:n välillä.

Voit tilata verkkokaupasta helposti useampia töitä samaan remonttiin lisäämällä eri palveluja ostoskoriin tarpeen mukaan. Ostoskorisivulla näet koko remonttikokonaisuutesi.

Mikäli kaipaat apuja remontin laskemisessa voit varata etäpalaveriajan tai ilmaisen suunnittelukäynnin.

Pintaremonttien kestot vaihtelevat hieman riippuen työn sisällöstä.

Alla tyypillisimpiä kestoja eri töille:

 • Seinien ja tarvittaessa katon maalaus alle 100m2 asunnoissa 1 viikko
 • Lattian uusiminen alle 100m2 asunnoissa 1 viikko.
 • Sisäovien ja karmien vaihto 1 – 2 päivää.
 • Väliseinän rakennus 1 viikko.
 • Alle 100m2 asunnon lattian vaihto, seinien ja katon maalaus 2 viikkoa.

Mikäli asuntosi koko on yli 100m2 työaika on viikon pidempi.

Pintaremontti käyntiin sinun kotonasi?

Jos haluat pintaremontin käyntiin kotonasi, helpoin tapa on tilata haluamasi remontit suoraan verkkokaupastamme, jonka jälkeen käymme vielä tilauksesi läpi yhdessä kanssasi.

Jos kaipaat apuja tilaukseen tai haluat keskustella remonttisi sisällöstä, toteutuksesta tai muusta tulevaan pintaremonttiin liittyvästä, voit varata myös ilmaisen etäpalaveriajan tai suunnittelukäynnin remonttikohteellasi.

Kiinnostaako lukea lisää pintaremonteista?

Shopping Cart