fbpx
Verkkoremontti

Seinien maalaus

Hintalaskuri

Kerrostalo
Pari/Rivitalo
Omakotitalo
Muu
Hissi löytyy
Ei hissiä
<< 1959
1960 - 1969
1970 - 1979
1980 - 1994
1995 >>
Tavallinen (<270cm)
271 - 320cm
320 - 400cm
yli 400cm
Kyllä
Ei
Moitteeton
Pienet korjaukset
Seinät tasoitettava
Seinät ylitasoitettava
Kyllä
Seinissä ei tapettia
G497 Höyry
F497 Paperi
TIKV Tikkurilan valkoinen
F487 Höyhen
V503 Talvi
H484 Mulperi
V484 Ajopuu
Värikartta
Oma sävy
Tehosteseinä
Tapetti
X420 Neito
H484 Mulperi
V484 Ajopuu
M442 Vuono
V447 Serpentiini
N494 Nefriitti
N429 Denim
Värikartta
Oma sävy
Koska tapettivalikoima on lähes ääretön, emme ole ottaneet valikoimiimme tapetteja. Saat siis itse hankkia haluamasi tapetin ja me teemme työn.
Huolehdin tyhjennyksestä itse
Haluan, että huolehditte tyhjennyksestä
Jos haluat, että huolehdimme huoneiston tyhjennyksestä remontin ajan, lisääthän myös "Huoneiston tyhjennys" -palvelun ostoskoriin. Löydät sen lisäpalveluistamme tai klikkaamalla tästä.

Verkkokauppa remonttialalla?

Verkkokauppatilaus on täysin riskitön palvelu, jonka haluamme tarjota asiakkaillemme

Tarkistamme tilauksen kanssasi puhelimitse tai paikanpäällä
Pääset muokkaamaan tilaustasi halutessasi vielä yhdessä meidän kanssamme
Maksu tapahtuu vasta remontin valmistuttua. Tai jos kyseessä on isompi remontti, erikseen sovittavien maksuerien mukaan
Lopullinen tilaus astuu voimaan vasta kun olemme yhdessä allekirjoittaneet urakkasopimuksen

Pääset siis nauttimaan siitä ihan perinteisestä remonttipalvelusta ilman työlästä tarjouspyyntörumbaa. Halutessasi voit myös jättää meille tarjouspyynnön. Lomakkeeseen pääset klikkaamalla tästä. 

#image_title

Mietityttääkö joku remontissasi? Soita ja kysy apua suoraan Theolta 050 512 3240 tai varaa ilmainen suunnittelukäynti klikkaamalla tästä.

1
Tilaa seinien maalaus verkkokaupasta
2
Käydään läpi tilauksesi Teams-palaverissa tai puhelimitse
3
Urakkasopimuksen allekirjoitus sähköisesti
4
Annat meille remonttikohteen avaimet
5
Suojaamme lattiat ja kulkureitit tarvittavilta osin
6
Seinien tasoitustyöt (mikäli tilattu)
7
Seinien maalaustyöt
8
Akryylien laitto kulmiin ja muut viimeistelyt
9
Siivoamme jälkemme, imuroimme ja pyyhimme lattiat
10
Teemme kanssasi lopputarkastuksen ja palautamme avaimen

Meistä sanottua

Elina Pallas
17. Kesäkuu, 2024
Tehokasta tekemistä, työ hieman haastavassa kohteessamme valmistui jopa sovittua nopeammin.
Helena Aitio
24. Toukokuu, 2024
Teetin pienen korvausilmaventtiiliremontin. Työ tehtiin ripeästi, huolellisesti ja siististi. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa.
Katri Vermas
5. Maaliskuu, 2024
Kaikki sujui kuin tanssi! Palvelu oli nopeaa, sopimus selkeä, työn jälki erittäin siistiä. Asiakas kohdattiin ystävällisesti ja kohteliaasti. Raikkaista seinistä kiittäen!
Tommi Timoharju
7. Helmikuu, 2024
Teetimme Verkkoremontilla talomme pintaremontin, eli seinien maalaukset, kovapuulattian asennuksen sekä ikkuna-, ovi- ja jalkalistojen laiton. Työtehokkuus oli rivakkaa, kommunikointi urakoitsijan kanssa erittäin helppoa, asianmukaista, nopeaa ja kohteliasta. Jos urakan aikana mielestämme jokin työvaihe oli laadultaan semmoista, että emme sitä hyväksyneet, urakoitsija kuunteli kaikki huomiomme ja tuli kiitettävästi vastaan ja korjasi asian niin että lopputulos oli laadultaan sellaista että miellytti tilaajaa. Urakoitsija myös ehdotti vaihtoehtoisia ratkaisuja, kuten kynnyslistojen valinta, jos huomasi että oma näkemyksemme asiasta ei tulisi teknisesti toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.
Matti Vilhunen
31. Tammikuu, 2024
Kylpyhuoneen lopputulos on juuri sellainen kuin mielikuvissani ajattelin. Tarjous oli selkeä. Tekijällä oli malttia tehdä harvinaisemmat ja haastavat materiaalivalinnat tarkasti.
Elina Kirvelä
19. Tammikuu, 2024
Teetin pienen, mutta haastavan tilan maalauksen Verkkoremonteilla ja olipa helppoa! Työ oli tehty laadukkaasti ja erittäin siististi laskurin antamalla kelpo hinnalla ja selkeällä urakkasopimuksella noin viikossa siitä, kun täyttelin laskurin. Ihan mahtava palvelu ja ainakin minun kohdalla hyviä tekijöitä matkassa ☺️
Mikko Kytölä
20. Marraskuu, 2023
Homma toimi alusta loppuun kuten sovittiin. Ostaminen oli helppoa ja nopeaa, laatu hyvää ja loppulasku sovitun mukainen.

Seinien maalaus lyhyesti 

Seinien maalauksella saadaan nopeasti kotiisi uutta ilmettä. Oli tarpeenasi sitten päästä vanhoista nuhjuisista seinistä eroon ja saada asuntosi hohtamaan kuin uusi tai haluat vain vaihtaa vähän sävyjä ja tapetoida jokusen seinän niin hintalaskurista löytyy sinulle vaihtoehdot. 

Seinien maalauksen kesto on viikko. Jos seinäsi kaipaa myös tasoituksia, niin työn kesto on 1 – 2 viikkoa riippuen asuntosi koosta. 

Maalisävyjen suhteen sinun ei tarvitse tyytyä pelkkään maalarinvalkoiseen. Laskurista löytyy valmiina värivaihtoehtoina muutamia Suomen suosituimmista seinämaaliväreistä, ja jos näistä ei löydy sinulle sopivaa niin voit myös valita minkä tahansa Tikkurilan värikartan sävyistä. 

Mikäli seinäsi kaipaa tapetin poistoa tai tasoituksia niin voit valita myös nämä suoraan laskurilta eli saat koko seinien maalausprojektin ”avaimet käteen” -pakettina. 

P.S. Monet haluavat seinien maalauksen lisäksi maalata myös kattonsa, vaihtaa lattiaa tai väliovia. Myös nämä ja monet muut remontit löytyvät verkkokaupastamme. 

Seinien maalaus hinta

Seinien maalauksen hinta, jonka saat hintalaskurista, on kokonaishinta työlle sisältäen

 • Valitsemasi työt
 • Suojausmateriaalit
 • Tasoiteaineet- ja tarvikkeet (mikäli valitsit tasoituksia)
 • Seinämaalit
 • Tapetointitarvikkeet (jos tilasit tehostetapetointeja)
 • Matkakustannukset
 • Jätteiden poisviennin ja jätemaksut
 • Loppusiivouksen

Eli hinta on täydellinen ”avaimet käteen” hinta seinien maalaukselle sisältäen kaiken tarvittavan, jotta kotisi seinät saadaan uuteen loistoon.

Seinien maalaustöiden laatu 

Noudatamme seinien maalaustöissä hyvää rakennustapaa, valmistajien asennusohjeita ja SisäRYL2013 (Rakennustöiden yleiset laatuvaatimukset) laatumäärittelyjä, joka on rakennusalan raamattu rakennustyön laadun arvioinnissa. 

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että noudatamme kaikissa seinien tasoitus- ja maalaustöissä SisäRYL2013 korkeinta A-laatuluokkaa, johon valmista lopputulosta verrataan. 

Seinien tasoitus 

Seinien tasoituksen osalta laskurimme tarjoaa kolme eri vaihtoehtoa riippuen seiniesi nykyisestä kunnosta. Vaihtoehdot ovat moitteeton, pieniä korjauksia sekä koko seinä tasoitettava. 

Moitteeton 

Moitteettomilla seinillä tarkoitetaan valmiiksi kunnossa olevia seinäpintoja. Tällaiset seinät kaipaavat vain uutta maalia, mutta niissä ei ole mitään vikaa esim. kolhuja, naulan reikiä tai muuta vastaavaa. 

Pieniä korjauksia 

Onko seinissäsi pieniä kolhuja tai naulanreikiä? Tämä on oikea tasoitusvaihtoehto sinulle, jos seinät ovat muutoin ihan hyvässä kunnossa, mutta niissä näkyy vähän elämisen jälkiä, kuten taulujen kiinnityskoukkuja tai kolhuja siellä täällä. Pienillä korjauksilla seinät saadaan uuden veroiseksi. 

Koko seinä tasoitettava 

Koko seinän tasoitusta kaivataan yleensä silloin, kun vanhoista seinistä on poistettu esimerkiksi tapetit, seinistä on muutoin tippunut tasoitteet alas tai sinulla on uusia seiniä rakennettuna, mitä ei ole vielä tasoitettu. 

Laskuri osaa ottaa huomioon talosi rakennusvuoden ja laskee sinulle sopivan tasoitevaihtoehdon.  

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos asut kerrostalossa, joka on valmistunut 1970 – 2023 niin kantavat seinät ovat yleensä elementtirakenteisia ja väliseinät kipsilevyä, jolloin seinät voidaan tasoittaa normaaleilla seinätasoitteilla ja saumanauhoilla. 

Mikäli asut kerrostalossa, joka on valmistunut 1960-luvulla tai aiemmin niin seinät on paikalla rakennettuja tiili- tai betonirakenteita ja näissä on paksujakin rappauskerroksia päällä, jolloin seinän tasoituksiin kuuluu tarvittaessa myös vahvistusverkkojen asennus, jolla tasoituksesta saadaan kestävä. 

Pientalojen osalta seinärakenteet vaihtelevat enemmän eli runkorakenteet voivat olla puuta, tiiltä tai betonia. Näissä hintalaskuri huomioi myös sen, että seinät tulee tehtyä asianmukaisin aikakauden rakennukselle sopivin menetelmin. Pääosin myöskin 1970-luvun jälkeen rakennetut talot ovat kipsilevypinnoilla, jolloin ne tehdään vastaavasti normaalein seinätasoittein sekä asentamalla saumanauhat. 

Kokoseinän tasoitus sisältää myös seinän pohjamaalauksen ennen pintamaalauksia. 

Seinien maalaus 

Seinän maalaus sisältää seinän puhdistuksen maalipesulla sekä seinän maalauksen kahteen kertaan valitulla sävyllä. 

Ennen maalaustöiden aloitusta suojaamme lattiapinnat ja maalatessa rajaamme ensin seinän reunat, katto- ja lattiarajan, valokatkaisijat ja pistorasiat, jonka jälkeen tulee varsinainen ison seinäpinnan maalaus. 

Maaleina käytämme Tikkurilan ammattisarjan maaleja, jos muusta ei ole sovittu. Maalien kiiltoasteen voit valita itse. Vakiona käytämme puolihimmeää maalia, jos muusta ei ole sovittu. Käymme nämä yhdessä vielä puhelussa läpi ja pääset halutessasi vaikuttamaan maaleihin.  

Maalin kiiltoaste 

Maalin kiiltoaste vaikuttaa värin voimakkuuteen ja pehmeyteen. Mitä himmeämpi maalisävy, sitä enemmän se leikkaa värin voimakkuutta ja pehmentää värisävyä. Puolikiiltävä- tai himmeä taas korostaa värin voimakkuutta. 

Kulutuksen keston osalta kiiltoaste vaikuttaa myös niin, että himmeä kestää kaikista huonoiten kulutusta ja puolikiiltävä taas parhaiten.  

Näin ollen puolihimmeä tarjoaa parhaan kompromissin koko huoneiston maalaukselle.  

Mikäli halutaan eri tiloihin eri kiiltoasteita niin himmeää kiiltoastetta saatetaan käyttää erityisesti olo- ja makuuhuoneissa ja puolikiiltävää taas eteisessä, keittiössä ja mahdollisessa kodinhoitohuoneessa.  

Tapetin poisto

Laskurissa oleva tapetoinnin poisto sisältää yhden tapettikerroksen poiston seinästäsi ja tämän jälkeen seinän tasoituksen tarvittavilta osin sekä pohjamaalauksen. Eli kyseessä on kokonaishinta, jolla päästään siihen pisteeseen, että voidaan maalata seinään uusi pintamaali. 

Usein seinissä on vain yksi tapettikerros, mutta mikäli seinästä erottuu tapetin alta toinen tapettikerros tai esimerkiksi jalkalistan läheisyydestä huomaat, että sieltä pilkottaa toinen tai useampiakin tapettikerroksia niin voimme tarvittaessa poistaa niitä myös useampia. 

Useamman tapettikerroksen hinnoittelun osalta hinnoittelu menee seuraavasti:  

 • kahden tapettikerroksen hinta on 1,5-kertaa tapetoinnin poiston hinta  
 • kolmen tapettikerroksen hinta on 2-kertaa tapetoinnin poiston hinta 

Tehosteseinän maalaus 

Tehosteseinän maalaus tarkoittaa yksittäisen seinän maalausta tehostevärillä. Voit halutessasi valita niin monta tehosteseinää kuin haluat. Jos sinulla on toiveissasi esimerkiksi, että kahteen makuuhuoneeseen tulee kumpaankin kaksi seinää eri sävyllä, niin valitse tällöin 4kpl tehosteseiniä (eli 2kpl per makuuhuone). 

Tehosteseinien sävyjen osalta laskurissa on tarjolla muutama suosituin värisävy, mutta mikäli näistä ei löydy sinulle sopivaa niin koko Tikkurilan värikartta on vaihtoehtona. 

Hinta sisältää työt ja tehostemaalin. Tehostemaalina käytämme Tikkurilan maaleja ja voit valita maalin kiiltoasteen itse. Vakiona kiiltoasteena on puolihimmeä. 

Tehostetapetointi 

Tapetointi tarkoittaa yksittäisen seinän tapetointia. 

Hintaan sisältyy tapetin kiinnitysliima- tai liisteri tarpeen mukaan sekä asennustyöt. Itse tapetti tilaajan on hankittava ja toimitettava työkohteeseen tai vaihtoehtoisesti voit tilata sen meidän kauttamme ja hankimme sekä tuomme mukanamme tilatun tapetin. 

Meillä ei valitettavasti ole omia tapettimalleja tarjolla, sillä totesimme, että eri tapettimalleja on vähintään tuhansia, jolloin todennäköisesti et kuitenkaan innostuisi juuri meidän valitsemistamme 5 – 10 tapettimallista. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voit valita ostoskorissa remontin aloitusajankohdan. Yleensä vapaita aikoja on noin 3 viikon päästä tilaushetkestä. Maalaustöiden osalta kaikki maalit ovat varastotuotteita eli näiden osalta ei ole toimitusaikoja.  

Mikäli tilaat samassa remontissa myös muita palveluja, joissa on toimitusajallisia tuotteita esim. parketteja pitkillä toimitusajoilla niin tällöin remontin toteutus sovitaan, kun toimitusajat eri tuotteille on saatu varmistettua. 

Voit varata tästä Teams-palaveriajan, jossa autamme sinua sisäkaton maalauksen sekä muiden remonttitarpeiden laskemisessa. 

Maalaustyöt laskutetaan töiden valmistumisen jälkeen. 

Mikäli tilaat isomman remontin, teemme erikseen maksuerätaulukon ja maksat remontin sen valmistumisen mukaan. 

Jos sinulla on pari eri sävyä, joilla haluat maalata kotiasi esimerkiksi kolme makuuhuonetta ja olohuone eri sävyllä ja sitten keittiö, eteinen ja työhuone toisella sävyllä niin järkevin vaihtoehto on yleensä tehdä verkkokaupassa kaksi erillistä seinien maalaus tilausta. Tällöin voit eritellä tilat helposti kirjoittamalla ”Tilan nimi” kohtaan, mitä tiloja tilaus koskee. 

Jos seinäsi näyttävät suhteellisen tasaisilta ja niissä ei näy mitään ihmeempiä halkeamia niin hyvin todennäköisesti et tarvitse seinän tasoitusta.  

Useimmiten seinän tasoitusta tarvitaan vain jos 

 • Asuntoosi on rakennettu uusia seiniä 
 • Olet poistanut itse tapetit vanhoista seinistä 
 • Seiniin on tehty roiloja esim. sähköasennuksia varten 
 • Talosi on 1960-luvulta tai aiemmin ja vanhat seinärappauksesi irtoilevat 

Yksinkertainen vastaus on, että ei haittaa. Voit syöttää laskuriin lattiasi pinta-alan suurin piirtein, koska mittaamme joka tapauksessa lattian pinta-alan ennen työn aloitusta.  

Mikäli olet antanut liian suuren tai pienen pinta-alan niin korjaamme hinnan kohdilleen mittauksen jälkeen. 

Hyvä ja aiheellinen kysymys. Kaikkihan meistä tietävät, että remontit aika ajoin menevät pieleen, joten on syytä myös miettiä, miksi näin on käynyt ja miten tämän voisi estää. 

Välttääksemme seinien maalauksen epäonnistumisen meillä on käytössä työvaiheiden tarkastuslistat. Näiden avulla maalari tarkastaa tehdyt työvaiheet ennen seuraaviin vaiheisiin siirtymistä, jolloin mahdolliset ongelmatilanteet huomataan ajoissa ja niihin päästään puuttumaan heti.  

Tyypillisimpiä virheitä seinien maalaustöissä on 

 • Maalilla on sotkettu lattioita, seiniä tai kalusteita 
 • Seinät eivät ole tasaiset  
 • Seinän tasoituksesta näkyy jälkiä 
 • Pintamaalaus ei ole riittävän peittävä ja vanha maali kuultaa läpi 
 • Maali on kiinnittänyt pistorasiat ja valokatkaisijat seinään 

Näihin ja moniin muihin tyypillisimpiin virheisiin käyttämämme maalarin tarkastuslistat ovat toimiva ratkaisu, sillä maalari itse tarkastaa ennen työn etenemistä, ettei näitä viheliäisiä ongelmia pääse syntymään.

Koko huoneen voi tapetoida valitsemalla laskurissamme seinän tapetoinnin neljään seinään (tai niin moneen seinään kuin huoneessa on seiniä). Mikäli tarvitset ainoastaan tapetoinnit, voit laittaa maalattavaksi pinta-alaksi 0 ja merkata vain, että haluat tapetoitavia seiniä. 

Jos laskurista löytyy lähes kaikki remonttitarpeesi, mutta kuitenkin jotain pientä jää puuttumaan, voit kirjoittaa toiveesi lisätietoja kenttään. Käymme nämä vielä yhdessä läpi tilausvahvistuksen yhteydessä ja pyrimme toteuttamaan lisätoiveesi 😊

Seinien maalauksemme on avaimet käteen toimitus ja saat valikoitua laskuristamme kaikki tarvittavat työt onnistuneeseen seinien maalausprojektiin. 

Mikäli kuitenkin haluat tapetteja seiniisi niin näiden osalta joudut itse valikoimaan tapetin mallin ja hankkimaan tämän tai vaihtoehtoisesti ilmoittamaan meille tapetin mallin, jolloin hankimme sen. Tämä siksi, että valikoimissamme ei ole valmiita tapettimallistoja eri tapettimallien runsauden takia. 

Shopping Cart