fbpx
Verkkoremontti

Asbestikartoitus

Hintalaskuri

Keittiö
WC
Kylpyhuone ja sauna
Asuinhuoneet
Kyllä
En

Verkkokauppa remonttialalla?

Verkkokauppatilaus on täysin riskitön palvelu, jonka haluamme tarjota asiakkaillemme

Tarkistamme tilauksen kanssasi puhelimitse tai paikanpäällä
Pääset muokkaamaan tilaustasi halutessasi vielä yhdessä meidän kanssamme
Maksu tapahtuu vasta remontin valmistuttua. Tai jos kyseessä on isompi remontti, erikseen sovittavien maksuerien mukaan
Lopullinen tilaus astuu voimaan vasta kun olemme yhdessä allekirjoittaneet urakkasopimuksen

Pääset siis nauttimaan siitä ihan perinteisestä remonttipalvelusta ilman työlästä tarjouspyyntörumbaa. Halutessasi voit myös jättää meille tarjouspyynnön. Lomakkeeseen pääset klikkaamalla tästä. 

#image_title

Mietityttääkö joku remontissasi? Soita ja kysy apua suoraan Theolta 050 512 3240 tai varaa ilmainen suunnittelukäynti klikkaamalla tästä.

1
Tilaa asbestikartoitus verkkokaupasta
2
Käydään läpi tilauksesi Teams-palaverissa tai puhelimitse
3
Kohdekäynti ja tilattujen tilojen kartoitus
4
Asbestikartoitusraportin kirjoitus ja toimitus

Meistä sanottua

Elina Pallas
17. Kesäkuu, 2024
Tehokasta tekemistä, työ hieman haastavassa kohteessamme valmistui jopa sovittua nopeammin.
Helena Aitio
24. Toukokuu, 2024
Teetin pienen korvausilmaventtiiliremontin. Työ tehtiin ripeästi, huolellisesti ja siististi. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa.
Katri Vermas
5. Maaliskuu, 2024
Kaikki sujui kuin tanssi! Palvelu oli nopeaa, sopimus selkeä, työn jälki erittäin siistiä. Asiakas kohdattiin ystävällisesti ja kohteliaasti. Raikkaista seinistä kiittäen!
Tommi Timoharju
7. Helmikuu, 2024
Teetimme Verkkoremontilla talomme pintaremontin, eli seinien maalaukset, kovapuulattian asennuksen sekä ikkuna-, ovi- ja jalkalistojen laiton. Työtehokkuus oli rivakkaa, kommunikointi urakoitsijan kanssa erittäin helppoa, asianmukaista, nopeaa ja kohteliasta. Jos urakan aikana mielestämme jokin työvaihe oli laadultaan semmoista, että emme sitä hyväksyneet, urakoitsija kuunteli kaikki huomiomme ja tuli kiitettävästi vastaan ja korjasi asian niin että lopputulos oli laadultaan sellaista että miellytti tilaajaa. Urakoitsija myös ehdotti vaihtoehtoisia ratkaisuja, kuten kynnyslistojen valinta, jos huomasi että oma näkemyksemme asiasta ei tulisi teknisesti toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.
Matti Vilhunen
31. Tammikuu, 2024
Kylpyhuoneen lopputulos on juuri sellainen kuin mielikuvissani ajattelin. Tarjous oli selkeä. Tekijällä oli malttia tehdä harvinaisemmat ja haastavat materiaalivalinnat tarkasti.
Elina Kirvelä
19. Tammikuu, 2024
Teetin pienen, mutta haastavan tilan maalauksen Verkkoremonteilla ja olipa helppoa! Työ oli tehty laadukkaasti ja erittäin siististi laskurin antamalla kelpo hinnalla ja selkeällä urakkasopimuksella noin viikossa siitä, kun täyttelin laskurin. Ihan mahtava palvelu ja ainakin minun kohdalla hyviä tekijöitä matkassa ☺️
Mikko Kytölä
20. Marraskuu, 2023
Homma toimi alusta loppuun kuten sovittiin. Ostaminen oli helppoa ja nopeaa, laatu hyvää ja loppulasku sovitun mukainen.

Asbestikartoitus lyhyesti 

Asbestikartoituksessa kartoitetaan asbesti haluamistasi tiloista. 

Asbestikartoituksessa kartoitamme ensin koko tilan, jonka jälkeen otamme näytteet niistä mahdollisesti asbestia sisältävistä rakennusosista, jotka sinun on tarkoitus remontoida. 

Otetut näytteet analysoidaan FINAS akkreditoidussa asbesti- ja haitta-ainelaboratoriossa. Saat otetuista näytteistä kartoitusraportin. Raporista selviää, onko rakenteissa asbestia, minkä tyyppistä ja kuinka paljon asbestia on sekä suositukset mahdollisille purkumenetelmille, joilla asbesti voidaan poistaa turvallisesti rakenteista. 

Asbestikartoituksen hinta sisältää kaikki kartoitukseen liittyvät kulut, kuten matkakulut, kartoituskäynnin, tarvittavan määrän näytteitä sekä kartoitusraportin. 

Asbestiraportin toimitusaika on noin 1 – 2 päivää kartoituksesta ja kartoituksen voimme toteuttaa yleensä seuraavana työpäivänä tilauksesta. 

Mikäli asbestikartoituksessa löytyy asbestia, saat meiltä halutessasi tarjouksen asbestipurkutöistä, jotka hoidetaan viranomaisvaatimusten mukaisesti. 

Asbestikartoituksen hinta

Asbestikartoituksen hinta, jonka saat hintalaskurista, on kokonaishinta työlle sisältäen:
  • Asbestikartoituksen
  • Tarvittavien näytteiden ottaminen kohteesta
  • Laboratorioanalyysi akkreditoidussa asbesti- ja haitta-ainelaboratoriossa
  • Matkakulut
  • Raportin
Tarvittaessa toimenpide-ehdotukset ja suositukset Eli hinta on täydellinen ”avaimet käteen” hinta asbestikartoitukselle.

Kylpyhuoneen asbestikartoitus 

Kylpyhuoneen asbestikartoitus on tärkeää tehdä remontoitaviin kylpyhuoneisiin, jos remontoitava kohde on rakennettu ennen vuotta 1994.  

Asbestikartoitus on tehtävä, vaikka kylpyhuone olisi remontoitu vuoden 1994 jälkeen. Tämä johtuu siitä, että yleensä ei ole tietoa, mitkä rakenteet on purettu remontissa ja onko mahdollinen asbesti poistettu remontin yhteydessä vai onko kylpyhuoneessa edelleen asbestia. 

Kylpyhuoneissa on eniten erilaisia asbestia sisältäviä materiaaleja. Tyypillisimpiä asbestia sisältäviä materiaaleja ovat laattojen kiinnitysaineet, muovimattojen kiinnitysliimat, silikonit ja putkien eristeet. 

Vessan asbestikartoitus 

Vessan asbestikartoitus on syytä tehdä remontoitaviin vessoihin, jos remontoitava kohde on rakennettu ennen vuotta 1994. 

Asbestikartoitus on tehtävä, vaikka vessa olisi remontoitu vuoden 1994 jälkeen. Tämä johtuu siitä, että yleensä ei ole tietoa, mitkä rakenteet on purettu remontissa ja onko mahdollinen asbesti poistettu remontin yhteydessä vai onko vessassa edelleen asbestia. 

Vessoissa yhtä lailla kuin kylpyhuoneissakin on eniten erilaisia asbestia sisältäviä materiaaleja. Tyypillisimpiä asbestia sisältäviä materiaaleja ovat laattojen kiinnitysaineet, muovimattojen kiinnitysliimat, silikonit ja putkien eristeet. 

Keittiön asbestikartoitus 

Keittiön asbestikartoitus on syytä tehdä remontoitaviin keittiöihin, jos remontoitava kohde on rakennettu ennen vuotta 1994. 

Asbestikartoitus on tehtävä, vaikka keittiö olisi remontoitu vuoden 1994 jälkeen. Tämä johtuu siitä, että yleensä ei ole tietoa, mitkä rakenteet on purettu remontissa ja onko mahdollinen asbesti poistettu remontin yhteydessä vai onko keittiössä edelleen asbestia. 

Keittiöissä tyypillisiä asbestin esiintymiskohteita on esimerkiksi välitilan laatoitukset, silikonit ja lattian laatoitukset tai muovimatot. 

Asuinhuoneiden asbestikartoitus 

Asuinhuoneiden asbestikartoitus on syytä tehdä remontoitaviin asuinhuoneisiin, jos remontoitava kohde on rakennettu ennen vuotta 1994. 

Asbestikartoitus on tehtävä, vaikka tila olisi remontoitu vuoden 1994 jälkeen. Tämä johtuu siitä, että yleensä ei ole tietoa, mitkä rakenteet on purettu remontissa ja onko mahdollinen asbesti poistettu remontin yhteydessä vai onko tilassa edelleen asbestia. 

Asuinhuoneissa tyypillisimpiä asbestia sisältäviä rakenteita ovat esimerkiksi tapettien liimat, muovimattojen liimat sekä muut mahdolliset liimat, joita on voitu käyttää jalkalistojen tai muiden rakennusosien kiinnityksessä. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Asbestiraportin toimitusaika on noin 1 – 2 päivää kartoituksesta ja kartoituksen voimme toteuttaa yleensä seuraavana työpäivänä tilauksesta. 

Asbestikartoitus laskutetaan raportin toimittamisen jälkeen. 

Laskuri ei kysy märkätilojen määrää, koska saat kaikki kodissasi olevat vessat ja kylpyhuoneet kartoitettua samalla tilauksella. Jos kuitenkin tilaat kartoituksen useampaan eri huoneistoon tai esimerkiksi kotisi pihapiirissä olevaan toiseen rakennukseen, tee näille kaikille oma laskenta.  

Asbestikartoitus on “avaimet käteen” -toimitus. Asbestikartoituksen hinta sisältää kaikki kartoitukseen liittyvät kulut, kuten matkakulut, kartoituskäynnin, tarvittavan määrän näytteitä sekä kartoitusraportin. 

Shopping Cart