fbpx
Verkkoremontti

Miten remonttisi
etenee?

Miten remonttisi
etenee?

Alla on kuvattu miten remonttiprojekti etenee kanssamme.

Verkkokauppatilaus tai suunnittelukäynti

Verkkokauppa: Helpoin ja nopein tapa saada remonttiprojekti käyntiin on tehdä tilaus verkkokauppamme kautta.

Suunnittelukäynti: Pyytäessäsi meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, käymme remonttiprojektisi paikan päällä yhdessä läpi.

Tarjouspyyntö: Jos haluat asioida perinteisellä tavalla, voit aina jättää meille myös tarjouspyynnön.

Sovitaan tarkemmin toteutuksen yksityiskohdista

Verkkokauppa: Voit varata Teams palaverin tai soitamme sinulle ja käymme vielä tilauksesi läpi ja varmistamme, että kaikki on huomioitu ja verkkokaupan kiinteä hinta kattaa kaiken haluamasi.

Suunnittelukäynti: Saat työllesi tarjouksen, jossa on eritelty tarkasti mitä työ sisältää, kauanko se kestää sekä saat kiinteän hinnan työlle

Kirjallinen urakkasopimus

Kun olemme yhdessä varmistaneet, että kaikki on kunnossa, saat urakkasopimuksen sähköisesti allekirjoitettavaksi.

Hankinnat

Teemme tarvittavat hankinnat remonttiasi varten.

Mikäli olet tilannut tuotteita, jotka vaativat määrien tai koon mittausta esimerkiksi väliovien vaihdon tai lattiaremontin niin tulemme tarvittaessa paikan päälle tekemään tarkistusmittaukset, jotta saamme tilattua oikeat materiaalit ja tarvikkeet sinun remonttiisi.

Remontti alkaa

Remontin alussa luovutat remonttikohteen avaimen meille ja aloitamme suojaustyöt, joilla varmistetaan, että remontin ulkopuoliset alueet eivät vahingoitu.

Remontin edetessä saat päivittäin valokuvia työn edistymisestä sekä voimme puolin ja toisin kysellä, jos on jotain mikä askarruttaa työn toteutuksessa.

Remontointi

Remontin aikana voit seurata remontin edistymistä Whatsapp ryhmässä, johon sinun lisäksesi kuuluu, työnjohtaja ja remonttityöntekijät.

Saat ryhmään päivittäin valokuvia työn edistymisestä sekä voimme puolin ja toisin kysellä, jos on jotain mikä askarruttaa työn toteutuksessa.

Loppusiivous

Remontteihimme kuuluu aina loppusiivous, jolloin imuroimme ja pyyhimme remonttialueen sekä viemme roskat mennessämme.

Lopputarkastus

Työn valmistuttua tarkastamme yhdessä kohteen tai voit halutessasi tarkastaa sen itsenäisesti.

Lopuksi saat valokuvallisen loppuraportin, jossa on valokuvat kaikista peittyneistä työvaiheista sekä käytetyistä materiaaleista, jotta sinulla on mustaa valkoisella siitä, mitä remontissa on tehty ja miten.

Shopping Cart