fbpx
Verkkoremontti

Tilauksesi

Ostoskori on tyhjä.

Takaisin kauppaan

Tarkistamme tilauksen kanssasi puhelimitse tai paikan päällä

Verkkokauppatilaus on sinulle täysin riskitön palvelu. Verkkokaupassa pääset tutkimaan hintoja ja vertailemaan vaihtoehtoja remontillesi jo ennen yhteydenottoa. Tämä ei kuitenkaan poista sitä, että myös me haluamme keskustella kanssasi ja tarkistaa tilauksesi ennen remontin aloitusta. Näin varmistamme, että remonttisi on varmasti juuri toiveidesi mukainen eikä esimerkiksi laskurin näppäilyvirhe vaaranna remonttiasi. Voit siis huoletta tilata remontin verkkokaupan kautta, tarkistamme tilauksen yhdessä kanssasi. 

Sinulla on myös 14 päivän peruutusoikeus, joten voit peruuttaa tilauksesi, jos keskusteluissa ilmenee, ettemme jostain syystä olisikaan sinulle sopiva remonttifirma.

Voit myös aina ottaa meihin yhteyttä jo ennen verkkokaupatilausta tai jättää perinteisen tarjouspyynnön. 

Pääset muokkaamaan tilaustasi halutessasi vielä yhdessä meidän kanssamme

Samalla kun tarkistamme tilauksesi pääset myös halutessasi tekemään siihen muokkauksia. Voit kysyä meiltä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä ja vaihtaa esimerkiksi lattiatyyppiä tai tasoitustarvetta vielä tässä vaiheessa. Myöskään tarkoista pinta-aloista ja muista mitoista ei tarvitse olla huolissaan, tulemme tarvittaessa itse mittaamaan kaiken paikan päälle. Kannattaa kuitenkin käyttää jo laskiessa mahdollisimman tarkkoja mittoja, jotta saat remontillesi hinnan, johon ei tule suuria yllätyksiä. 

Maksu tapahtuu vasta remontin valmistuttua. Tai jos kyseessä on isompi remontti, erikseen sovittavien maksuerien mukaan

Remontin maksu tapahtuu laskulla, joka lähetetään vasta remontin valmistuttua. Tai jos kyseessä on isompi remontti, sovimme kanssasi maksueristä erikseen.

Lopullinen tilaus astuu voimaan vasta kun olemme yhdessä allekirjoittaneet urakkasopimuksen

Kuluttajasopimusehdoista poiketen pelkkä verkkokaupan tilausvahvistus ei muodosta urakkasopimusta välillemme. Lopullinen tilaus astuu voimaan vasta kun olemme yhdessä käyneet tilauksen läpi ja allekirjoittaneet urakkasopimuksen. 

Lisää pääset lukemaan sopimusehdoistamme: