fbpx
Verkkoremontti

Hei asuntosijoittaja!

Etsimme 1-3 asuntosijoittajaa remonttiyhteistyöhön, jossa remontoimme sijoitusasuntosi lattiasta kattoon (vähintään lattiaremontti sekä seinien ja sisäkaton maalaus). Saat remontista 20% alennuksen normihinnoistamme ja me saamme ottaa kattavasti erilaista kuvamateriaalia someen ja nettisivuillemme. Kohteen on sijaittava Uudellamaalla ja remontti toteutetaan kevään 2024 aikana.

Ketä olemme?

Verkkoremontti

Verkkoremontti on perheomisteinen remonttifirma digitaalisella otteella. Missiomme on tehdä remontoinnin ostamisesta ja hinnoittelusta läpinäkyvämpää ja helpompaa.

Olemme riisuneet remontin ostamisesta kaiken ylimääräisen ja voit rauhassa tutkia palveluitamme ensin netissä ja laskea remonttisi hintaa itse ennen remontin tilaamista. 

Verkkoremontti - remonttilaskurilla remontillesi hinta 5 minuutissa

Me Verkkoremontin taustalla

Verkkoremontilla sinua palvelee kaksi tekniikan-alan osaajaa Theo ja Katariina. Meitä yhdistää halu luoda läpinäkyvämpiä ja helppokäyttöisempiä palveluita aidolla ja läsnäolevalla otteella. Niin, että sinulle asiakkaana jää kohdattu ja tyytyväinen olo. Voit luottaa, että remonttisi hoituu alusta loppuun ilman, että joudut itse huolehtimaan siitä. Me vastaamme, että työt tehdään suunnitellusti ja sovitun aikataulun mukaan. 

Theo on koulutukseltaan rakennustuotantotekniikan DI ja hänen vastuullaan on kaikki remontointiin liittyvä. Tietoteknisestä osaamisesta ja nettisivuista vastaa Katariina, joka on koulutukseltaan tietotekniikan kandidaatti. Lisää meistä voit lukea yhteystiedoista ja meidän tarina sivulta. 

Olemme yhtiökumppaneita, mutta ennen kaikkea olemme perhe ja vanhemmat pienelle pojallemme. Siksi  tiedämme, miten tärkeää on, että remonttisi hoituu mallikkaasti. Remontoimme sinulle toiveittesi kodin 

Miksi tällainen yhteistyö?

Haluamme uudistaa nettisivujamme ja saada kattavasti erilaista kuvamateriaalia kuvapankkiimme. Kuvaus tullaan suorittamaan yhden päivän aikana ammattivalokuvaajan toimesta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kuvauspäivän aikana remonttikohteella tullaan normaalista prosessistamme poiketen suorittamaan useita erilaisia remonttitöitä kuten lattian asennusta sekä seinien ja sisäkaton maalausta. Tämä ei vaikuta remontin lopputulokseen, eikä sinulle koidu kuvauksesta mitään lisävaivaa. Kuvaus saattaa kuitenkin hidastaa remontin valmistumista muutamalla päivällä.

Kuvia tehdyistä kohteistamme

Kiinnostaisiko 20% alennus remontistasi?

Ota meihin yhteyttä niin jutellaan lisää ja katsotaan olisiko remonttikohteesi sopiva yhteistyöhön.

Remontin normihintoja pääset laskemaan verkkokaupassamme.

Shopping Cart